Κωνσταντίνος Δέδες: η υποψηφιότητα μου για Περιφερειακός Σύμβουλος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Αντωνίου Δέδες
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Μέλος ΔΣΑ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του
Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη “Νέα Αρχή για την Αττική”.

Είναι αλήθεια ότι ο Πολίτης που θα επιλέξει ψηφίζοντας τους Αιρετούς που θα τον εκπροσωπούν σε Δήμους ή Περιφέρειες, θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, υποψηφίους με ένα απαραίτητο, ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό: ΕΜΠΕΙΡΙΑ άρα και γνώση πάνω στα θέματα τα οποία θα προσκληθεί αυτός να σχεδιάσει, να προτείνει, να συντονίσει όλα τα διατιθέμενα προς τούτο “εργαλεία”, προκειμένου να καταφέρει οι προτάσεις του αυτές και οι προτεινόμενες ενδεχομένως λύσεις να τελεσφορήσουν υπέρ του συμφέροντος του Πολίτη.

Η ικανότητα επίτευξης θετικού αποτελέσματος που ολοκληρώνεται και επιφέρει ωφέλιμα για τον πολίτη αποτελέσματα, αποτελεί την Λυδία Λίθο ενός ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ και ΧΡΗΣΙΜΟΥ Επιστημονικού Συνεργάτη σε θέσεις ευθύνης.

Η ρήση “συνέπεια λόγων και έργων” και η λέξις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι δύο Αξίες που με συνόδευαν και με συνοδεύουν πάντα πιστά και αταλάντευτα

Οι τρεις Μεταπτυχιακοί μου Τίτλοι ( Αστικό Δίκαιο, Ναυτιλιακά και Διεθνείς Σχέσεις) οι τρεις Γλώσσες που χειρίζομαι άριστα, η διδακτική μου περί Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων πορεία, η Νομική μου κατάρτιση (Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω), η καθημερινή μου επαφή με τις επιχειρήσεις και την αγορά, θεωρώ πως αποτελεί αληθινή εγγύηση για το ότι είμαι σε θέση να προσφέρω ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Εμπειρία μου, η Επιστημονική μου κατάρτιση σε συνδυασμό με την πολιτική μου πορεία την οποία τίμησα πολλαπλά ( Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Σύμβουλος στην Επιτροπή Εμπορίου και Ανάπτυξης αλλά και στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου της Ελληνικής Δημοκρατίας) αλλά και η διαρκής ενεργός πολιτική δράση και παρουσία μου στο κοινωνικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας, μου έδωσε την πεποίθηση ότι αξίζω και δικαιούμαι να ζητήσω την ψήφο Σας ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Αρχής για την Αττική, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Η ρήση “συνέπεια λόγων και έργων” και η λέξις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι δύο Αξίες που με συνόδευαν και με συνοδεύουν πάντα πιστά και αταλάντευτα. Αυτά, είναι τα δύο πράγματα για τα οποία δεσμεύομαι απολύτως απέναντί Σας προκειμένου να διεκδικήσω καταρχάς την αποδοχή Σας και στην συνέχεια την ελπίδα της ψήφου Σας.

Θα χαρώ ειλικρινά εάν δεν διστάσετε να με καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3621415 προκειμένου να μιλήσουμε, να με γνωρίσετε και να μου δώσετε την ευκαιρία να ακούσω τις θέσεις και απόψεις Σας.

Μοιραστείτε το…