Μ. Χριστοδουλάκης: Πόση αστάθεια είναι διατεθειμένοι να προκαλέσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης σε καθόρισε σε συνέντευξη του τις κόκκινες γραμμές του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπει σε συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας τονίζοντας τη σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ στις αρχές και τις αξίες του αναφέροντας: “υποστηρίζουμε τα ίδια πράγματα χωρίς να προσπαθούμε να τάξουμε στους πολίτες ψεύτικες υποσχέσεις ή να τους μετατρέψουμε σε πελάτες-επαίτες με προεκλογικά δώρα“.

Επίσης καθόρισε βασικές προτεραιότητες και άξονες πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας “Θέλουμε να αλλάξουμε τη σχέση άμεσων και έμμεσων φόρων, να μπει πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος, να μπει τέλος στα υπερκέρδη των τραπεζών, να υπάρξει έλεγχος στην αισχροκέρδεια, να αλλάξουμε το νόμο Χατζηδάκη για να φέρουμε την αξιοπρέπεια στην αγορά εργασίας. Επιδιώκουμε τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, την αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου, θέλουμε να προστατέψουμε και πάλι την πρώτη κατοικία“.

Τέλος υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες – όπως ανέφερε – πήγαν τη χώρα μπροστά, και μίλησε για την έλλειψη αξιοπιστίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως “O ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη, έφερε τα funds, έκοψε το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους, παρενέβη στη δικαιοσύνη και προσπάθησε να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ. Η ΝΔ από την άλλη ακολούθησε πολιτικές που εξυπηρετούσαν τους λίγους, φίλους και ισχυρούς, απαξίωσε τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Κανείς από τους δύο, λοιπόν, δε μπορεί να θωρακίσει τη θεσμική λειτουργία της Δημοκρατίας και να φέρει πολιτικές που εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο. Το ΠΑΣΟΚ ζητά τη δύναμη από τους πολίτες να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς

 

Μοιραστείτε το…