Με κεκτημένη ταχύτητα η Ευρώπη Κοσμίδη για τη στελέχωση της παράταξης της

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα” Ευρώπη Κοσμίδη.

Με τον συνδυασμό της Ευρώπης Κοσμίδη έχουν ταχθεί μέχρι στιγμή οι: Τάσος Μπαλάσκας, Γιώργος Τσανικίδης, Μαρία Ηλιάδου, Σάκης Λαμπαδάρης, Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος, Χριστίνα Κατσίγιαννη, Γιώργος Ψύλλιας, Φάνη Μπούκη, Γιώργος Βλαχάκος, Μαρία Κονιαβίτη ∆ραμπατζάνου, Λευτέρης Σεραλίδης, Ευγενία Παπαπέτρου, Γιώργος Σινάνης, ∆ημήτρης Τσαλούκας, Θεοδόσης Μαργαρίτης, Σάββας Κοσμίδης, Βασίλης Γκιούσμας, Νίκος Αβραμίδης, Χρήστος Ραπτόπουλος, Γιάννης Πλαβούκος, Αθηνά Κολλιοπούλου, Φλώρα Σιδηροπούλου -Τραμπάκογλου, Γιώργος Κούβαρης, Παναγιώτης Μουρατίδης, Βασιλική Κακαβογιάννη, Χατήρας Παναγιώτης και Γιάννης Κοντογιάννης.

Και προστίθενται οι:


Βαγγέλης Ντίνος

O Βαγγέλης Ντίνος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον κλάδο λιανικής και τροφίμων, ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”. Με τα χαρακτηριστικά της εργατικότητα και μαχητικότητας ο οικογενειάρχης Βαγγέλης εντάσσεται στην παράταξη για να ενισχύσει το όραμά για ένα καλύτερο αύριο.

 


Τόνια Λούτση

Η Τόνια Λούτση είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με την δημοτική παράταξη “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”. Διαθέτει πολύ μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών καθώς εδώ και 20 χρόνια εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μελετητικά γραφεία της Αττικής. Έχει μεγαλώσει και κατοικεί στο Μενίδι και βιώνει καθημερινά τα προβλήματα της πόλης.

 

 


Θοδωρής Παρασκευόπουλος

Ο Θοδωρής Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του με τη δημοτική παράταξη “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”. Δυναμικός χαρακτήρας με μεγάλη αθλητική εμπειρία στις πολεμικές τέχνες. Βέρος Μενιδιάτης και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα των κατασκευών.

 

 

 


Κατερίνα Δαμάσκου

Η Κατερίνα Δαμάσκου είναι φοιτήτρια στις Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και την ενδιαφέρει να συμμετάσχει και να προσφέρει στα κοινά. Ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει γύρω της, έχει έποψη, ιδέες και πολλή όρεξη.

 

 

Νίκος Καζαντζίδης
Ο Νίκος Καζαντζίδης σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έλαβε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών με τίτλο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», επίσης του Ε.Μ.Π. Εδώ και 15 χρόνια, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός στις Αχαρνές, διατηρώντας το γραφείο του στο Κεντρικό Μενίδι. Παράλληλα, κατέχει την ιδιότητα του Πραγματογνώμονα Πρωτοδικείου Αθηνών, του Ελεγκτή Δόμησης και του Ενεργειακού Επιθεωρητή, ενώ υπήρξε για χρόνια εργαστηριακός καθηγητής στο ΑΤΕΙ Αθήνας και στη ΑΣΠΑΙΤΕ. Ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, ασχολείται με την αντισφαίριση, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τρέξιμο και είχε ασχοληθεί και ως Χοροδιδάσκαλος στον “Καπετάν Ευκλείδη”.

 


Νίκος Σαββουλίδης

Ο Νίκος Σαββουλίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Αχαρνών και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”. Είναι ένας νέος άνθρωπος που παλεύει καθημερινά για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής του, πράγμα που “προσωποποιεί” τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα της παράταξης. Μια δημοτικής παράταξης που θέλει να ακουστεί η φωνή εκείνων που ως σήμερα δεν ακούγονταν.

 


Δημήτρης Μανιός

Ο Μανιός Δημήτρης εργάζεται ως ελεύθερο επαγγελματίας στον χώρο της διαμόρφωσης, κατασκευής και συντήρησης Κήπων. Πέρα από την μεγάλη του εργασιακή εμπειρία είναι ένας ενεργός πολίτης που ανησυχεί και νοιάζεται για τον τόπο του και για αυτόν τον λόγο “συστρατεύεται” με τη δημοτική παράταξη “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”.

 


Διονύσια Νικολοπούλου

Η Διονύσια Νικολοπούλου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα που γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή και ξέρει πολύ καλά τι στερείται η πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια. Έχει διάθεση και όρεξη να προσφέρει στην πόλη και τον συνάνθρωπο και αυτό αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημά της.

 


Ειρήνη Χριστοπούλου

Η Ειρήνη Χριστοπούλου έχει σπουδάσει είναι μια σύγχρονη μητέρα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της Παιδεία και της περιοχής της, η οποία πορεύεται στη ζωή της με εργατικότητα και πείσμα. Ασχολείται πάνω από 10 χρόνια σε συλλόγους και φορείς των Αχαρνών, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πανοράματος.

 


Ανατολή Μιχαηλίδου

Η Ανατολή Μιχαηλίδου μπορεί να θεωρηθεί εύκολα ως πρότυπο μητέρας Η ήρεμη όψη της κρύβει ένα δυναμικό χαρακτήρα και μια Είναι μια δραστήρια και ικανή γυναίκα που δεν διστάζει να “συγκρουστεί” και να διεκδικήσει όσα δικαιούται ως πολίτης. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα”

Μοιραστείτε το…