Με το βλέμμα στραμμένο στην αποκατάσταση του Ιερού Ναού του Αγίου Βλασίου η Βασιλόπιτα της Ι.Λ.Ε.Α

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον απόηχο του εορτασμού του Πολιούχου των Αχαρνών Αγίου Βλασίου και με την χαρμόσυνη είδηση για την έγκριση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού, η ευχή που κυριάρχησε στην Βασιλόπιτα της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών ήταν τι άλλο; Να μην ανακύψουν άλλα προβλήματα και να μπουν γρήγορα οι σκαλωσιές!

Η εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΙΛΕΑ τελέστηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 με τις ευλογίες του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αθηναγόρα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα τους Ελληνικού, Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών.

Την γιορτή τίμησαν κι έδωσαν τις ευχές τους εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής, υποψήφιοι Βουλευτές κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου. Φιλόξενος οικοδεσπότης ο διαχρονικός Πρόεδρος της ΙΛΕΑ Γιώργος Φυτάς, έδωσε τις ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων υπήρξε το γεγονός ότι η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία των Αχαρνών με το πολύτιμο και ουσιαστικό της έργο, πάει τον τόπο μπροστά.

Μοιραστείτε το…