Μεγάλη τιμή τα λόγια στήριξης του κ. Δημήτρη Ν. Αγγελόπουλου στην Υποψήφια Δήμαρχο Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμώμενη, η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, με τα λόγια στήριξης στο πρόσωπό της από τον κ. Δημήτρη Ν. Αγγελόπουλο, και στις ιδέες που συζήτησαν μαζί του για το πώς θα εξελιχθούν οι Αχαρνές, κατά την επίσκεψη της κας Κοσμίδη και μελών της δημοτικής  παράταξης «Αχαρνές Αξίζουμε Περισσότερα» στα γραφεία της εταιρείας του Αγγελόπουλου “DNA S.A.” στις Αχαρνές.

Όπως τόνισε η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη ΚοσμίδηΗ πείρα των 40 και πλέον ετών του κ. Αγγελόπουλου, στον σχεδιασμό, την παραγωγή και εξασφάλιση άρτιων κατασκευών για κάθε χρήση, σε σχέση με το άτομο αλλά και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη ως οδηγός στη χάραξη του σχεδίου μας για την ανασύσταση του Δήμου.”

Ο Δημήτρης Ν. Αγγελόπουλος είναι δημιουργός μιας υψηλής τεχνολογίας βιομηχανικής μονάδας, επανδρωμένης με στελέχη (εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες) πολυετούς εμπειρίας στον τομέα των Μεταλλικών και Πλαστικών Κατασκευών, των Τηλεπικοινωνιών καθώς και στον τομέα Προστασίας του Περιβάλλοντος, με διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιήσεις ISO.

Η πείρα των 40 και πλέον ετών του κ. Αγγελόπουλου, στον σχεδιασμό, την παραγωγή και εξασφάλιση άρτιων κατασκευών για κάθε χρήση, σε σχέση με το άτομο αλλά και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη ως οδηγός στη χάραξη του σχεδίου μας για την ανασύσταση του Δήμου

Ορισμένα από τα προϊόντα που έχει κατασκευάσει είναι τα εξής:

Τρίκυκλα Μοτοποδήλατα (τη δεκαετία του 1960, πουλήθηκαν περισσότερα από 15.000 τρίκυκλα της Α.Κ. ΕΛΛΑΣ έως και το 1974, οπότε και σταμάτησε η κατασκευή τους λόγω της επικράτησης του ελαφρού φορτηγού αυτοκινήτου ως βασικού μεταφορικού μέσου).

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (για τον ΟΤΕ, για την κάλυψη αντιστοίχων βασικών τηλεφωνικών του κέντρων).

Τηλεφωνικοί Θάλαμοι [το 1968 αναλαμβάνει τη σχεδίαση, μελέτη, κατασκευή και εμπορία των πρώτων σύγχρονων τηλεφωνικών θαλάμων για τον ΟΤΕ με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, με μοντέρνα και καλαίσθητη σχεδίαση. Κατασκευάζει όλους τους τηλεφωνικούς θαλάμους που υπάρχουν στην Ελλάδα – κυρίως για λογαριασμό του ΟΤΕ περισσότεροι από 200.000. Αξιοσημείωτες είναι και οι εξαγωγές που έγιναν παράλληλα, στη Λιβύη (5.000 τμχ), στην Ιορδανία (15.000 τμχ), στην Κύπρο (5.000τμχ), στην Τσεχοσλοβακία (3.000 τμχ) και σε άλλες χώρες].

• Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ξεκινάει τη συνεργασία του με τις Ένοπλες δυνάμεις της χώρας, αναλαμβάνοντας την κατασκευή 2.800 Κλωβών Τηλεπικοινωνίας – για Στρατό ξηράς, Ναυτικό & Αεροπορία, Υλικών Οχύρωσης Τηλεπικοινωνιών – Κουτιών αλεξικέραυνων και 2.000 Τηλεφωνικούς Πίνακες τύπου Τ-12 με Μαγνητικά τηλέφωνα.

• Κατασκευάζει 500.000 μεταλλικούς κουμπαράδες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

• Το 1975, κατασκευάζει 450.000 μεταλλικά και πλαστικά κράνη Μ1 για τον Ελληνικό Στρατό και την Αεροπορία και άλλα 500.000 κράνη για διάφορες χώρες του εξωτερικού.

• Ξεκινάει η κατασκευή των σκαφών «Α.ΕΛΛΑΣ», που με αιχμή τη δεκαετία του 1980 και το πρώτο μισό του 1990, εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυεστερικών σκαφών αναψυχής σε όλη την Ευρώπη, με εξαγωγές πολλών χιλιάδων σκαφών, στην Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο.

• Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, προβλέποντας το μέλλον, αποφασίζει να εισέλθει σε νέες δραστηριότητες και την κατασκευή νέων προϊόντων, που αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το περιβάλλον. Ξεκινάει έτσι την κατασκευή και εγκατάσταση Αυτόνομων μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού τύπου Compact, δίνοντας οριστική λύση στις ανάγκες επεξεργασίας των αστικών λυμάτων και αποβλήτων, για πληθυσμό από 10 έως 5.000 άτομα, με εγκατάσταση περισσότερων από 1.000 μονάδων επεξεργασίας αστικών λυμάτων κατοικιών, ξενοδοχείων, κάμπινγκ αλλά και βιομηχανιών εντός και εκτός Ελλάδος.

• Ξεκινάει παράλληλα η σχεδίαση, η μελέτη, η κατασκευή και η εγκατάσταση 1.000 προκατασκευασμένων Μεταλλικών Δεξαμενών τύπου WATERLOCK σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Οι Δεξαμενές τύπου WATERLOCK είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά άκρως συμβατά με την υγιεινή προστασία του περιεχομένου, το οποίο μπορεί να είναι πόσιμο νερό, νερό για ύδρευση, άρδευση, πυρόσβεση κλπ.

• Κατασκευάζει και εγκαθιστά 2.500 περίπου μετεωρολογικούς ιστούς, καλύπτοντας τις απαιτήσεις καταγραφής και παρακολούθησης των αναγκαίων καιρικών παραμέτρων για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως π.χ. ανεμογεννήτριες κλπ.

• Το 1985 ξεκινάει η σχεδίαση, η μελέτη, και η κατασκευή ενός πρωτοποριακού Αυτόνομου Υβριδικού Συστήματος παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας 500 έως και 3.000 Watt για κάθε χρήση.

• Στις αρχές του 1990 κατασκευάζει Αυτόνομους Τηλεφωνικούς Θαλάμους με χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ, προσφέροντας αυτονομία για τα ασύρματα καρτοτηλέφωνα, από τους οποίους οι 15.000 τοποθετούνται στο εξωτερικό και περίπου 2.000 στην χώρα μας.

• Τροφοδοτεί τον ΟΤΕ με 150 οικίσκους τύπου κοντέινερ για την εγκατάσταση κεραιών τηλεπικοινωνίας.

Συμμετέχει στο εθνικό πρόγραμμα ΕΠΕΤ-ΙΙ 573 / «Ανάπτυξη Ελληνικής Τεχνολογίας Ανεμογεννητριών και ταυτόχρονη Ανάπτυξη Ελληνικής Τεχνολογίας Πτερυγίων Ανεμογεννητριών» όπου ο ρόλος της στο πρόγραμμα ήταν η ανάπτυξη και κατασκευή τριών τύπων πτερυγίων 9, 14 και 19 μέτρων για Ανεμογεννήτριες 110, 350 και 600kW αντίστοιχα. Με δεδομένη την αποκτηθείσα εμπειρία από το ΕΠΕΤ-ΙΙ κατάφερε και διεύρυνε τις συνεργασίες της σε αναπτυξιακό επίπεδο με ξένους και Έλληνες εταίρους μέσω της συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στήνει την μεγαλύτερη στη χώρα παραγωγική μονάδα κατασκευής Τηλεκαρτών – Χρονοκαρτών και γενικά Έξυπνων καρτών διαφόρων χρήσεων υποστηριζόμενες από προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες ή τις ιδιαιτερότητες κάθε εταιρείας ή Υπηρεσίας. Παρέδωσε περισσότερες από 500.000.000 τηλεκάρτες στον ΟΤΕ και άλλες περίπου 500.000.000 κάρτες διαφόρων χρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

• Την ίδια περίοδο σχεδίασε και κατασκεύασε Πλωτές Προβλήτες από αλουμίνιο και ξύλο Irocco, που είναι εγκατεστημένες σε πολλές μαρίνες και λιμάνια της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Τη δεκαετία του 2000, επινόησε το Σύστημα Πυροπροστασίας PYROSTOP με περιστρεφόμενους πυροσβεστικούς εκτοξευτήρες νερού και αντιπυρικού υλικού εκτοξεύει νερό σε διάμετρο 80-120m. Είναι κατάλληλο για πυροσβεστικές ζώνες δασών ή περιφρούρηση χωριών-οικισμών-αλσυλλίων-κατοικιών. Λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με υδατοδεξαμενές και ανάλογες αντλίες πιέσεως και αποδόσεως σε κυβικά μέτρα.

• Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία στις κατασκευές και την οικολογική συνείδηση που τον διακρίνει, κατασκεύασε την Αυτόνομη κυκλική μεταλλική κατοικία – 12 έως 70mμε υβριδικό σύστημα ανεμογεννήτριας και φωτοβολταϊκού, μιας μικρής κατοικίας αποσκοπώντας κυρίως στο αγοραστικό κοινό της αφρικανικής ηπείρου και όχι μόνο. Η οικονομική τιμή κτήσης και μεταφοράς, ο μοντέρνος και πρακτικός σχεδιασμός της, η πολλαπλή της χρήση (σπίτι – αποθήκη κ.λπ.), η πρακτικότητα, η άμεση και εύκολη συναρμολόγησή της και οι χαμηλές ενεργειακές της ανάγκες (μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), την καθιστούν ως την ιδανική απάντηση σε ζητήματα άμεσης στέγασης και λειτουργικής οικονομίας.

• Σήμερα, με επιτυχία προχωράει στη μελέτη και την κατασκευή της Μονάδας Υδροπονικής Καλλιέργειας Βιολογικής Ζωοτροφής.

 

Μοιραστείτε το…