Νίκος Χαρδαλιάς: Ψηφοδέλτιο 214 υποψηφίων – δείτε τους υποψηφίους στην Ανατολική Αττική

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παράταξη «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

O συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα από όλους τους τομείς της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της Αττικής.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός), Βασίλης Κωνσταντίνου (παλαίμαχος αθλητής), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (ηθοποιός), Σαργκάνης Νικόλαος (παλαίμαχος τερματοφύλακας), Κώστας Σόμερ (ηθοποιός), Μπέσσυ Αργυράκη (τραγουδίστρια), Μιχάλης Ζαμπίδης (αθλητής), Γκαλένα Βελίκοβα (χορεύτρια και επιχειρηματίας), Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (παλαίμαχος μπασκετμπολίστας), Έρρικα Πρεζεράκου (αθλήτρια), Βασιλική Μιλούση (αθλήτρια), Σταύρος Νικολαΐδης (ηθοποιός).

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52.5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην δημοτικοί σύμβουλοι σε 40 δήμους της Αττικής.

«Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την παρουσίασή τους.

Οι Υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττική έχουν “ανέβει” στην ιστοσελίδα του συνδυασμού attikimprosta.gr

Οι Υποψήφιοι στην Ανατολική Αττική είναι οι παρακάτω:

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΜΑΔΗ ΡΕΒΒΕΚΑ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΑΡΙΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΑΝΤΩΝΕΛΑ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΕΧΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΩΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΣ
ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΡΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΨΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΒΙΤΑ)

Μοιραστείτε το…