Ο εμβολιασμός μαθητών του 28ου Δημ. Σχολείου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστή στο Ραντεβού της με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ! και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καποτά (28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών) η Παιδίατρος Αναστασία Μπράχου.

Ο εμβολιασμός των μαθητών του 28ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 -11-2022, σε συνεργασία με την παιδίατρο Αναστασία Μπράχου. Στη δράση αυτή παρευρέθηκε και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Κωνσταντίνος Παπαχρήστος, ο οποίος είναι πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής του έργου της σχoλικής μονάδας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Καμπόλη, ευχαρίστησε θερμά την παιδίατρο κ. Αναστασία Μπράχου την κ. Βάσια Μότσιου, την ψυχολόγο κ . Άννα Ακριτίδου και την κ. Άννα Λουτζάκη Πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με προβλήματα ακοής, για την εθελοντική συνεισφορά τους στην υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων του Σχολείου.

ριλαμβάνει: Γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8, -Παιδική χα- ρά με σύγχρονα όργανα, -Χώρο πρασίνου, Αναψυκτήριο, Παγκάκια κιόσκια, Χώρο πάρκινγκ.

Η Περιφερειακή σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη ,βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα για ένα ακόμα έργο που τελείωσε: Ένα ανοιχτό γήπεδο ευχαριστώντας τον
Περιφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκο. Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στον Βόλο με κεντρικό θέμα την Ισχυρή Αυτοδιοίκηση για μια καλύτερη Ελλάδα. Σκοπός όλων μας είναι η ανάδειξη των δήμων σε ψηφιακές και σύγχρονες πόλεις με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και σε αυτό το πλαίσιο θέτουμε τις Αχαρνές στο επίκεντρο των εξελίξεων!

Μια από τις πολλές συναντήσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών, Χρήστου Ηλιάδη, ήταν αυτή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα. Ανταλλάξανε απόψεις για την αυτοδιοίκηση αλλά και για τις Αχαρνές. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα έργα τα οποία είναι αναγκαία να πραγματοποιηθούν άμεσα. Όπως τούτο της εκκλησίας του Αγίου Βλάσση και της ανακατασκευής της κεντρικής πλατείας των Αχαρνών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των
γυναικών, στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας του Δήμου Αχαρνών, «ΔΙΕΞΟ- ΔΟΣ» που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών: Θεσμική προστασία και πρόληψη θυματοποίησης», έδωσε το παρόν και κλιμάκιο του ΠΑ- ΣΟΚ.

Σύσκεψη με θέμα τις ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Αχαρνών,
συγκάλεσε η Ευρώπη Κοσμίδη. Αφορούσε την
περιοχή Αγ. Παρασκευής – Πανοράματος – Μποσκίζας στις Αχαρνές. Με στό- χος όπως λέει να κάνουμε το Μενίδι ξανά… Αχαρνές

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *