Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΥΡΟ ΒΡΕΤΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών του 2023, ο ∆ήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Οδυσσέα Καμπόλη, επικεφαλής του συνδυασμού «Αχαρνείς : Μαζί Μπορούμε» μια συνεργασία με στόχο την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη των Αχαρνών.

Ανακοινώνοντας την συνεργασία, ο ∆ήμαρχος Σπύρος Βρεττός επεσήμανε τα εξής: «Στην πόλη μας τα τελευταία τρία χρόνια με πολλή δουλειά έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου. Είναι μια προσπάθεια που συνεχίζεται και εντείνεται καθημερινά. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και κάθε συνεργασία μας βοηθά να λειτουργούμε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Αυτός είναι ο σκοπός μας και έτσι θα συνεχίσουμε να προχωράμε.

Ευχαριστώ τον Οδυσσέα Καμπόλη για την εμπιστοσύνη του και για την επιθυμία του να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια. Φίλε Οδυσσέα, σε ευχαριστώ και είμαι σίγουρος πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Καμπόλης, με δήλωση του στην «ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ», επιβεβαιώνει την συνοδοιπορία του, υπογραμμίζοντας τα ακόλουθα: «Από το 2014, όταν κατέβηκα για πρώτη φορά ως υποψήφιος ∆ήμαρχος, όραμα μου ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα, να κάνουμε τις Αχαρνές μια σύγχρονη, ασφαλή και ακόμα ομορφότερη πόλη, με σύγχρονες υποδομές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών. Επί ∆ημαρχίας Σπύρου Βρεττού μια τέτοια προσπάθεια έχει ξεκινήσει δυναμικά, με βασικό μοχλό την Αναπτυξιακή Αχαρνών, με την επιστημονική και τεχνική συνδρομή της οποίας εκτελούνται αρκετά έργα και ακόμα περισσότερα έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν με το νέο έτος.

Αυτό το κοινό όραμά μας για την πόλη και η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση, με ώθησε να συμπορευθώ με το ∆ήμαρχο Σπύρο Βρεττό και να ανταποκριθώ στο τιμητικό κάλεσμά του να αναλάβω τη θέση του Προέδρου του ∆.Σ. της Αναπτυξιακής. Γιατί η απάντηση στις εξελίξεις του σήμερα και στις προσδοκίες κάθε δημότη είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς του με πράξεις. Γιατί η συλλογική ανάπτυξη είναι ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει επιτέλους να απολαύσουν οι δημότες των Αχαρνών. Καλές γιορτές!!!»

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *