ΟΑΣΑ: Φόρτιση της κάρτας εισιτηρίων του ΟΑΣΑ και σε περίπτερα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την περαιτέρω βελτίωση του δικτύου πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων ATHENA Ticket και καρτών ATHENA Card των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο Οργανισμός διευρύνει τον αριθμό των συνεργαζόμενων σημείων σε 554 στην Αττική, συμπεριλαμβανομένων περιπτέρων και μίνι μαρκετ, με τα 491 εκ των οποίων να προσφέρουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα επαναφόρτισης των μηνιαίων καρτών ATH. ENA card.

Εκτός από τους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ, τα εκδοτήρια της ΟΣΥ και την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr), οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card μπορούν πλέον να επαναφορτίζουν τις μηνιαίες κάρτες τους σε 491 συνεργαζόμενα σημεία, προσφέροντας προϊόντα μετακίνησης 30 ημερών. Σε 63 επιπλέον σημεία πώλησης, οι επιβάτες μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια (πακέτο 5 εισιτηρίων και πακέτο 10 + 1 εισιτηρίων).

Στην Ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ λειτουργεί εφαρμογή αναζήτησης όλων των συνεργαζόμενων σημείων στην Αττική.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του Οργανισμού έχει τη δυνατότητα:

  • να δει τα σημεία πώλησης στο χάρτη ή σε λίστα
  • να επιλέξει σημείο πώλησης και να δει την ακριβή θέση του στο χάρτη
  • να αναζητήσει με Τ.Κ. ή με διεύθυνση
  • να φιλτράρει τα σημεία πώλησης έχοντας ορίσει απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο που αναζητά

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, πύκνωσε το δίκτυο λιανικής του Οργανισμού, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα φόρτισης των μηνιαίων καρτών σε σχεδόν 500 νέα συνεργαζόμενα σημεία.

Η ενέργεια αυτή, αναμένεται να διευρύνει τη χρήση της προσωποποιημένης κάρτας ATH.ENA card, με πολλαπλά οφέλη για τον Οργανισμό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του».

Πηγή :   https://www.ieidiseis.gr

Μοιραστείτε το…