Οι Σύλλογοι της πόλης μας Κρήτες, Ηπειρώτες, καπετάν Ευκλείδης, Πελοπονήσιοι, ευχήθηκαν με υπέροχες εκδηλώσεις, καλό καλοκαίρι.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε το μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κρητών Αχαρνών. Κρητικοί και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. και προσήλθαν μαζικά για να διασκεδάσουν παραδοσιακά.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες του Συλλόγου και ευχήθηκαν σε όλους καλή διασκέδαση.

Η επιτυχία μιας μαγευτικής βραδιάς ήταν εξαρχής εξασφαλισμένη, τόσο με το κρητικό μουσικό σχήμα των Διονύση Κορνηλάκη & Κώστα Σταυρουλιδάκη, όσο και με την ποικιλία φαγητού και ποτού, αλλά και το φανταστικό περιβάλλον.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι μαθητές των μουσικών τμημάτων λαούτου, μαντολίνου και λύρας. Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους χορούς τους.

 

………………………………………………….

Μία υπέροχη εκδήλωση στις 28/6/2024 με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.. οργάνωσε ο  Σύλλογος Πελοποννησίων Αχαρνών» Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».  Άλλη μια χορευτική σεζόν έφτασε στο τέλος της!

Ήταν μια χρονιά γεμάτη κέφι, χορό, χαμόγελα και πολύ ιδρώτα!

Βέβαια από Σεπτέμβρη αναμένουμε μια ακόμη πιο δυναμική και δημιουργική χρονιά!

Με γλέντι και χορό από τους Κατερίνα Κατσίγιαννη στο τραγούδι, Κώστας Γιαννακόπουλος  κλαρίνο, Δημήτρης Ράπτης  λαούτο – τραγούδι, Παύλος  Μπατσικούρας  βιολί, Δημήτρης Σταματελος Κρουστά.

 

 

……………………………………..

Σύλλογος  Ηπειρωτών Αχαρνών : ΛαόΘάλασσα  από Ηπειρώτες στο μεγάλο  αντάμωμα !!!  το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024, στο λόφο  του προφήτη Ηλία, για να  ευχηθούν σε όλους να έχουν   ένα όμορφο και ξέγνοιαστο !!!

Με  γλέντι  και χορό  από τους Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι, Πέτρο χαλκιά στο κλαρίνο , Θωμά Κυρίτση  τραγούδι. Σύλλογος Ηπειρωτών Αχαρναί. Τέλεια βραδιά, τέλεια οργάνωση, από την Πρόεδρο Μελπομένη Καράλη  και το  λοιπό ΔΣ και εθελοντές…   Καλή αντάμωση το φθινόπωρο!!!

 

……………………………………………………………

Ένα υπέροχο διήμερο πολιτισμού διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο καπετάν Ευκλείδης» την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο 28 και 29 Ιουνίου 2024 πίσω από την έδρα του συλλόγου.

Πόντιοι —και όχι μόνο—, από διάφορα σημεία της Αθήνας παρευρέθηκαν στις Αχαρνές, τραγούδησαν και χόρεψαν τους ιδιαίτερους χορούς των προγόνων μας.

Εύγε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση!

 

 

Μοιραστείτε το…