Ομιλία Χρήστου Σπίρτζη στο Μενίδι για την εγκληματικότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, μίλησε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Μάριος-Δημήτριος Σουλούκος” του Δημαρχείου Αχαρνών για την αύξηση της εγκληματικότητας στις Αχαρνές, για την απόδειξη της εγκατάλειψης Μητσοτάκη και της αποτυχίας του δόγματος Νόμος και Τάξη. Ενώ παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων.

Στην ομιλία Χρήστου Σπίρτζη παρενέβη η μοναδική γυναίκα Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επιγραμματικά ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε στην ομιλία του ότι “Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους πολίτες των Αχαρνών να συνεχίσουν να ζουν μέσα στην ανασφάλεια από την ανεξέλεγκτη δράση της εγκληματικότητας, η οποία (ανασφάλεια) έχει κορυφωθεί σε όλη τη χώρα ύστερα από τα τέσσερα χρόνια του “Νόμου και της Τάξης” της κυβέρνησης Μητσοτάκη”. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάδειξη του Πολιτιστικού πλούτου των Αχαρνών αναφέροντας πως “Είναι χρέος μας να αναδείξουμε το καλό Μενίδι που υπάρχει και όχι το Μενίδι που το θέλουν περιθωριοποιημένο, αποκομμένο και ξεχασμένο”.

Μοιραστείτε το…