Π. Αναγνωστόπουλος: Οι περιφερειακές περιοχές της πόλης ζουν σε απαξίωση

ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος: Οι περιφερειακές περιοχές της πόλης ζουν σε απαξίωση -Πανόραμα ώρα διακοπής εργασιών

Ορμώμενος από την ανακοίνωση του Διοικητικού Συλλόγου “Πανόραμα εν Δράσει” ο Δημοτικό Σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος τοποθετήθηκε για το θέμα αναφέροντας:
Η σημερινή δημοτική αρχή έχει κάνει μια “σοφή” πολιτικά επιλογή για την εικόνα της και μόνο.
Ασχολήθηκε με έργα εύκολα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για να δείχνει ότι δήθεν κάτι κάνει.

Πασπαλίσματα, μπογιατίσματα, επιδιορθώσεις είναι στις προτεραιότητες της.
Και τα πανηγύρια φυσικά. Που να πας τα πανηγύρια;
Όλες οι ενέργειες στρέφονται γύρω από το κέντρο της πόλης.
Οι περιφερειακές περιοχές παραμένουν ξεχασμένες.
Στα πιο σύνθετα έργα όλα φαίνεται να μπλοκάρουν στα γρανάζια της ανικανότητας.
Στο Πανόραμα οι διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, κόλλησαν. Ξεκίνησαν το έργο και άφησαν στη μέση, μάντρες, κολώνες, εμπόδια. Ο εργολάβος και αυτός όπως φαίνεται τα παράτησε στη μέση, αφού θα έπρεπε να έχει βρει έτοιμη την περιοχή εκτέλεσης των έργων.
Ζητώ την άμεση επανέναρξη των εργασιών στο Πανόραμα και την άμεση επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων που οδήγησαν στη διακοπή των έργων“.

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου “Πανόραμα εν Δράσει” αναφέρει μεταξύ άλλων: “…το έργο των ασφαλτοστρώσεων έχει σταματήσει από τα Χριστούγεννα ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε καν το 1/3 των προβλεπόμενων δρόμων στο Πανόραμα και ενώ έχουν μείνει πάμπολλες εκκρεμότητες στους δρόμους που έχουν ξεκινήσει.
Στις συνεχείς οχλήσεις μας προς τον εργολάβο, τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και στους πολιτικούς προϊσταμένους του Δήμου, παίρνουμε νεφελώδεις και αόριστες απαντήσεις που συνεχώς μεταθέτουν τις ημερομηνίες όλο και πιο μακριά επικαλούμενες υπαρκτά ή και ανύπαρκτα προβλήματα, τα οποία σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται καμία ουσιαστική προσπάθεια να επιλυθούν.
Χθες, σε επικοινωνία που είχε μέλος του Δ.Σ. με αρμόδιο αντιδήμαρχο, και σε ερώτηση που του έγινε για το πότε θα επανεκκινήσουν τα έργα, αυτός απάντησε ευθαρσώς και ανερυθρίαστα ότι: ο Δήμος σταματάει τα έργα στο Πανόραμα γιατί το Πανόραμα χρειάζεται πολλές διαδικασίες ρυμοτομιών οι οποίες είναι χρονοβόρες και δεν θέλουν στο Δήμο να ασχοληθούν με αυτές”!

Μοιραστείτε το…