Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής: Γκάφες και εμπαθή «σβησίματα» σημάδεψαν την παρουσία της δημοτικής αρχής Σπ. Βρεττού

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμφισβήτητα η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής είναι μια κορυφαία στιγμή για ολόκληρη τον Δήμο Αχαρνών.

Όμως η εμπάθεια στελεχών της δημοτικής αρχής του Σπύρου Βρεττού δημιούργησε τις χειρότερες δυνατές εντυπώσεις, την ίδια ώρα που οι πολίτες των Αχαρνών αλλά και μεγάλο πλήθος επισκεπτών απλά ζητούσαν μια διέξοδο από τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Η πρώτη γκάφα για την οποία ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του εξεμάνησαν αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά, έχει να κάνει με τα πυροτεχνήματα που όλοι θαύμασαν στη διάρκεια της γιορτής και τα οποία εκτοξεύθηκαν από ένα κτίριο στην πλατεία του Αγίου. Βλασίου.

Για κακή τύχη όμως των δημοτικών αρχόντων, το κτίριο που επελέγη ως βάση για τις θεαματικές εκτοξεύσεις ήταν αυτό που στεγάζει το γραφείο της υποψήφιας δημάρχου Αχαρνών, Ευρώπης Κοσμίδη.

Όταν διαπίστωσαν την γκάφα οι αυτοδιοικητικοί του κ. Βρεττού αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος ήταν πια αργά αφού όλοι αναρωτιόντουσαν και ανάμεσα τους και ο παρών στις εκδηλώσεις Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αν τα πυροτεχνήματα τα έριχνε η… Ευρώπη!

Κι αν αυτό δεν μπορούσε να διορθωθεί, οι ενοχλημένοι αυτοδιοικητικοί φρόντισαν σε άλλη φωτογραφία να… εξαφανίσουν το…. γραφείο της κας Κοσμίδη.

Όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός, στα προφίλ και τους λογαριασμούς του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, φρόντισε να σβήσει τη φωτεινή ταμπέλα των γραφείων της κας Κοσμίδη απλά μαυρίζοντας το σημείο.

Το… μαύρισμα είναι εμφανές στο πάνω αριστερό άκρο της φωτογραφίας όπου κανονικά θα έπρεπε να είναι εμφανής η φωτεινή πινακίδα με τη φωτογραφία και το όνομα της Ευρώπης Κοσμίδη.

Είναι σαφές ότι η δημοτική αρχή του Σπ. Βρεττού διακατέχεται από έντονη νευρικότητα εξαιτίας της υποψηφιότητας της κας Κοσμίδη που φτάνει μέχρι το σημείο να μαυρίζει την φωτεινή πινακίδα.

 

Μοιραστείτε το…