Παράνομη χωματερή “πυριτιδαποθήκη” σε έκταση του Δήμου Αχαρνών – Τι έλεγε για το ίδιο θέμα ο τωρινός δήμαρχος ως αντιπολίτευση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR για παράνομη χωματερή με ξερόκλαδα στους πρόποδες της Πάρνηθας και μάλιστα σε δημοτική έκταση του Δήμου Αχαρνών.

Το ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου Γιάννη Σωτηρόπουλου κάνει λόγο για “πυριτιδαποθήκη” και μάλιστα σε εποχή που στην Αττική μαίνονται καταστροφικές πυρκαγιές.

Από πλευράς της δημοτικής αρχής ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός έχει σχολιάσει επισήμως το γεγονός και δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση ή Δελτίο Τύπου.

Ωστόσο όταν ο νυν Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ήταν στην αντιπολίτευση ως επικεφαλής της παράταξης “ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα” και διεκδικούσε τη δημαρχία Αχαρνών – πίσω στο μακρινό Σεπτέμβριο του 2018 – είχε εκδώσει Δελτίο Τύπου “καταπέλτη” κάνοντας λόγο για “ντροπή”.

Η παράνομη χωματερή που ο τωρινός δήμαρχος έθιγε ως υποψήφιος δήμαρχος είναι στην ίδια περιοχή. Μάλιστα ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Βρεττός είχε προβεί και σε καταγγελία προς τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.

 

Δείτε τη δημοσίευση τον Σεπτέμβριο του 2018 από την ιστοσελίδα Menidiatis.blogspot

Μοιραστείτε το…