Παρέα με κορυφαίους τραγουδιστές η συμμετοχή του “δικού μας” Νίκου Μπουρνέλη στο νέο άλμπουμ του Πάνου Μαλαχιά

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με 2 τραγούδια συμμετέχει ο σπουδαίος τραγουδιστής και συμπολίτης μας Νίκος Μπουρνέλης στον νέο δίσκο του του Πάνου Μαλαχιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μπουρνέλης, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών στο Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών όπου διδάσκει και πιάνο, ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το τραγούδι “Σαν Τρελή” και το τραγούδι “Προορισμός” μαζί με την Ασπασία Στρατηγού.

Στον δίσκο του Πάνου Μαλαχιά συμμετέχουν οι κορυφαίοι Έλληνες ερμηνευτές: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Γισδάκης, Βιολέτα Ικαρη, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιχάλης Πολυχρονάκης, Βασίλης Προδρόμου, Ασπασία Στρατηγού, Μάκης Ψαραδέλλης και φυσικά ο Νίκος Μπουρνέλης.

Απολαύστε τη συμμετοχή του Νίκου Μπουρνέλη στον νέο δίσκο του Πάνου Μαλαχιά

 

Νίκος Μπουρνέλης – Σαν τρελή

 

Νίκος Μπουρνέλης & Ασπασία Στρατηγού – Προορισμός

 


 

Περαστικοί & ευγνώμονες (Βιβλίο/CD) από τον Πάνο Μαλαχιά
(πηγή: www.culturenow.gr)

Ο συνθέτης Πάνος Μαλαχιάς παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “Περαστικοί & ευγνώμονες”.

Το “Περαστικοί & ευγνώμονες” είναι ένα βιβλίο cd εβδομήντα σελίδων με δεκατρείς νέες συνθέσεις, ερμηνευμένες από μια ομάδα αναγνωρισμένων και εκλεκτών καλλιτεχνών: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Γισδάκης, Βιολέτα Ικαρη, Νίκος Μπουρνέλης, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιχάλης Πολυχρονάκης, Βασίλης Προδρόμου, Ασπασία Στρατηγού, Μάκης Ψαραδέλλης.

Δεν είναι τυχαία αυτή η σύσσωμη ανταπόκριση τόσων ξεχωριστών μονάδων του τραγουδιού. Τα τραγούδια του Πάνου Μαλαχιά ξεχωρίζουν με την πολυμορφία και την εύστοχη τοποθέτηση τους στο έντεχνο, το λαϊκό ή ακόμα και το παραδοσιακό τραγούδι.

Σε κάθε του απόπειρα πείθει με την γνήσια απόδοση του κάθε ύφους.

Τραγούδια λαϊκά, όπως το Ρόδο της Αυγής με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και το Αύριο με την Ασπασία Στρατηγού, συγκινητικές μπαλάντες, όπως το Τραγούδι απ΄την Αρχή με τον Μίλτο Πασχαλίδη αλλά και αναφορές στην μουσική παράδοση της Κρήτης όπως το Ανεμώνα με τον Μιχάλη Πολυχρονάκη και είναι τραγούδια που ξεχώρισαν ως singles πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ και έδωσαν στο στίγμα της δουλειάς “Περαστικοί & ευγνώμονες”, που κυκλοφορεί σε έκδοση βιβλίου – cd και περιλαμβάνει έργα του ζωγράφου Χρήστου Μπαλούκου αλλά και τις παρτιτούρες των τραγουδιών.

Στίχοι: Αργύρης Χατζηνάκης, Βιολέτα Ίκαρη, Μάκης Ψαραδέλλης, Νίκος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Πάνος Μαλαχιάς
Ποίηση: Χαράλαμπος Χατζηνάκης
Μουσική: Πάνος Μαλαχιάς
Ενορχήστρωση: Πάνος Μαλαχιάς – Βαγγέλης Πεντζερίδης – Νίκος Παπαδόπουλος

Πάνος Μαλαχιάς

Ο Πάνος Μαλαχιάς είναι κιθαριστής, συνθέτης – τραγουδοποιός, ενορχηστρωτής, με δισκογραφία, καθηγητής κιθάρας με πολυετή εμπειρία, σεμινάρια, και συγγραφικό έργο στην μουσική εκπαίδευση.

Διπλωματούχος του London College of Music (ALCM), πιστοποιημένος συνεργάτης (RGT Tutor) στην Ελλάδα του Βρετανικού εκπαιδευτικού οργανισμού Registry of Guitar Tutors (rgt.org) του London College of Music.

Έχει κυκλοφορήσει προσωπικά CDs και συμμετοχές, έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες (Μίλτος Πασχαλίδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βιολέτα ‘Ικαρη, Αναστασία Μουτσάτσου, Βασίλης Γισδάκης, Ασπασία Στρατηγού, Βασίλης Προδρόμου, Μάκης Ψαραδέλλης, Νίκος Μπουρνέλης, Θεολόγος Κάππος κ.α.).

Μοιραστείτε το…