Ευρώπη Κοσμίδη: Δικαίωση των προσπαθειών μας για το έργο στο ρέμα της Χελιδονούς – παραδίδεται από μέρα σε μέρα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε η Περιφερειακή Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, τις επόμενες ημέρες παραδίδεται από την Περιφέρεια Αττικής, ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για τον Δήμο Αχαρνών και συγκεκριμένα το διπλό έργο στο ρέμα της Χελιδονούς, που αφορά στη διαπλάτυνση του δρόμου και την αντιπλημμυρική προστασία,

Όπως ανέφερε η κα Κοσμίδη “Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη είχα επισημάνει την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου και ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων φρόντισα να δρομολογηθεί και τελικά να υλοποιηθεί με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες.
Μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα επιθεωρούσα την πορεία των εργασιών, έτσι ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση“.

Σύμφωνα με τη δήλωση,  της Περιφερειακής Συμβούλου και Υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη με την παράδοση του έργου στο ρέμα της Χελιδονούς, μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών, καθώς ο δρόμος που δίνεται στην κυκλοφορία έχει διαπλατυνθεί και θα είναι πολύ πιο ασφαλής. Ταυτόχρονα, θωρακίζεται η ευρύτερη περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα και προστατεύεται έτσι η ανθρώπινη ζωή και οι περιουσίες των δημοτών.

Εκφράζοντας τέλος την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η ολοκλήρωση του διπλού έργου στο ρέμα της Χελιδονούς αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μας για τη βελτίωση των υποδομών στις Αχαρνές, αλλά και την έμπρακτη απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτέλεσμα. Στις Αχαρνές αξίζουμε περισσότερα. Και μαζί μπορούμε να το κάνουμε πράξη.

 

 

Μοιραστείτε το…