Πολλά και σημαντικά είναι τα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια τα τελευταία 4 χρόνια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλά και σηµαντικά είναι τα έργα που εκτελεί η περιφέρεια Αττικής τα τελευταία 4 χρόνια στον ∆ήµο Αχαρνών, όπως είπε και ο κ. Γιώργος Πατούλης κατά την τελευταία παρουσία του στην οµιλία του ∆ηµάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού.

Ενδεικτικά µόνο η Περιφέρεια Αττικής έχει δώσει πάνω από 3εκ. ευρώ για την κατασκευή νέων δρόµων και ασφαλτοστρώσεων στον ∆ήµο Αχαρνών µε στόχο την οδική αναβάθµιση σε διάφορες περιοχες του ∆ήµου Αχαρνών.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης είχε πραγµατοποιήσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2022 επίβλεψη στα αντιπληµµυρικά έργα στον ∆ήµοΑχαρνών που υλοποιούνται και χρηµατοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για την πορεία κατασκευής του κυρίου συλλεκτήρα οµβρίων Σ2 και της υπόγειας δεξαµενής ανάσχεσης ∆2 στο βορειοδυτικό τµήµα του Παλαιού Οικισµού Αχαρνών στην περιοχή µεταξύ των οδών: Αγ. Τριάδος, Αριστοτέλους και Κολοκοτρώνη. Ο προϋπολογισµός του συγκεκριµένου έργου είναι 8.350.158 €.

Επιπλέον, παιδικές χαρές αλλά και οδικός Φωτισµός , καθώς και δεσµεύση πίστωσης περίπου 800.000 ευρώ για την αποκατασταση του Αγίου Βλασίου όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν τις µελετες.

Έργα πολύ σημαντικά για τον ∆ήµο µας, στα οποία συνέβαλλε τα µέγιστα η εντεταλμένη των τεχνικών Έργων της Αττικής και συντοπίτισσα µας Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη.
Τα παραπάνω είναι µόνο µερικά ενδεικτικά έργα που εκτελεί η Περιφέρεια στον ∆ήµο µας κατά την διάρκεια της θητείας της µε τον ∆ήµαρχο Σπύρο Βρεττό στην τελευταία του κεντρική ομιλία να ευχαριστεί δημοσίως την περιφερειακή αρχή για την πολύτιµη βοήθεια που έχει προσφέρει στις Αχαρνές. Ο Γιώργος Πατούλης άλλωστε και η παράταξη «Νέα Αρχή» είχαν εξ΄ αρχής πει πως θα πέσει βάρος στο Μενίδι.

Μοιραστείτε το…