Πολύ-συλλεκτικό και δυναμικό το ξεκίνημα στελέχωσης του ψηφοδελτίου της Ευρώπης Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τροχιά ανακοινώσεων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, βρίσκεται η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη.

Βασικό χαρακτηριστικό στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου είναι τα πρόσωπα να εκφράζουν το όραμα και τις αξίες της παράταξης της “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα”, καθώς επίσης και να υπάρχει εκπροσώπηση από ανθρώπου με διαφορετική αφετηρία, διαφορετική αλλά κοινό στόχο: να γίνει το Μενίδι μια σύγχρονη και ασφαλής πόλη.

 

Το “εναρκτήριο λάκτισμα” έγινε με τον Αναστάσιο Μπαλάσκα, γνωστό φωτογράφος στις Αχαρνές με αναγνωρισμένη επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία, ο οποίος κατοικεί στις Αχαρνές από το 1982 με την οικογένεια του. Ο Τάσος πρόσφατα βίωσε ένα γεγονός που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και μαζί με την αμέριστη αγάπη μας η ευχή όλων μας είναι για “καλή δύναμη”.

 

 

Η συνέχεια των ανακοινώσεων έγινε με τον Γιώργο Τσανικίδη. Ο Γιώργος Τσανικίδης είναι ένας νέος άνθρωπος 39 ετών, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, πατέρας 3 παιδιών, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μενίδι στον χώρο της ενέργειας. Είναι ιδιοκτήτης των επιχειρήσεων ILIOFAR και DropFix και όπως χαρακτηριστικά λέει “Θέλει να βάλει όλες τις δυνάμεις του για να αλλάξουμε πράγματα”

 

 

Τρίτη κατά χρονολογική σειρά, η Μαρία Ηλιάδου. Πολιτικός Μηχανικός έργων υποδομής στο επάγγελμα αλλά και σύγχρονη μητέρα που αναζητά και αναλαμβάνει δράση για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

 


Η επόμενη υποψηφιότητα διεκδικεί τον τίτλο της πιο αισιόδοξης και “φρέσκιας” υποψηφιότητας. Ο 18χρονος Αθανάσιος (Σάκης) Λαμπαδάρης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό “Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα” με όπλο τι άλλο; Τα νιάτα του, τις ιδέες του και τη όρεξη του για δουλειά.

 

 


Η επόμενη υποψηφιότητα περιέχει υψηλό συμβολισμό αλλά και υψηλό συναίσθημα ευθύνης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπηλιωτοπούλο, ο οποίος βιώνει από πρώτο χέρι πόσο αφιλόξενο είναι το Μενίδι για ανθρώπους σε αναπηρικό αμαξίδιο. Γεγονός που δεν τον εμπόδισε να κάνει Πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και φυσικά δεν τον εμποδίζει να ελπίζει και να προσπαθεί για ένα καλύτερο Μενίδι.

 

 

Μια ακόμη δραστήρια γυναίκα στο ψηφοδέλτιο της Ευρώπης Κοσμίδη. Η Χριστίνα Κατσίγιαννη, Φιλόλογος Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, μητέρα δύο παιδιών και πάνω από όλα μια γυναίκα πολύ δραστήρια με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά.

 

 


Η συνέχεια δόθηκε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ψύλλια. Καταξιωμένος Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτης του Alpha TV και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με πολυετή εμπειρία στον Τύπο σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς (ΣΚΑΪ, STAR). Ενώνει τις δυνάμεις του, την εμπειρία του και τον δυναμισμό του με τον συνδυασμό “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”.

 

 

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου συνεχίζεται με τον Φάνη Μπούκη. Πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στον τομέα της Διοίκησης επιχειρήσεων και του Marketing. Ο Φάνης είναι η προσωποποίηση του “πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο”. Επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, κοινωνός του εθελοντισμού και της προσφορά, αλλά και ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας Δημότες Αχαρνών και μέλος της Αντικαρκινικής εταιρείας Αχαρνών.

Μοιραστείτε το…