Πότε θα σταματήσει το έθιμο των εορταστικών πυροβολισμών κάντε επιτέλους κάτι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ∆ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Το λανθασμένο έθιμο των εορταστικών πυροβολισμών τηρήθηκε όπως φαίνεται και φέτος. Η ∆ιευθύντρια κ.Ταλιαδούρου εντόπισε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας βολίδα και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία της περιοχης μας. Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην περιοχή είναι εφιαλτική. Κι αυτό παρά τις υποσχέσεις των αρχών για μέτρα ασφαλείας, υποσχέσεις που δόθηκαν μετά την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών.

Στους γονείς και στην εκπαιδευτική κοινότητα από το πρωί υπάρχει διάχυτη η ανησυχία αλλά και έντονος προβληματισμός εξαιτίας αυτού του περιστατικού, καθώς οι πυροβολισμοί είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οι αδέσποτες σφαίρες πέφτουν βροχή. Ας μην ξεχνάμε ότι 8 μέρες πριν βρέθηκε πάλι καλυκας στο 5ο γυμνάσιο Αχαρνών που βρίσκεται και αυτό επί της οδού Αγίου ∆ιονυσίου της περιοχης μας.

Ας κάνει κάτι επιτέλους κάποιος υπεύθυνος για όλο αυτό το πρόβλημα είτε αυτός λέγεται ∆ήμος είτε αστυνομία. ∆εν μπορεί να στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο και να τρέμει η ψυχή μας μην συμβεί οτιδήποτε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάντε κάτι….

 

Μοιραστείτε το…