«Πράσινο φως» για τη στέγαση του ΚΑΠΗ στους Θρακομακεδόνες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «πράσινο φως» για τη στέγαση του ΚΑΠΗ σε κατάλληλο χώρο στη Δημοτική Ενότητα Θρακομακεδόνων δόθηκε, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης του χώρου μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, του προέδρου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Λάμπη Καλογεράκη και της Γεν. Γραμματέας Βιβής Μινωτάκη.

Η εξέλιξη, αυτή, αποτελεί αποτέλεσμα πολύμηνων διεργασιών με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Θρακομακεδόνων Δημήτρη Κωφού, που κατέληξαν στην έγκρισημε απόλυτη πλειοψηφία από το Δ.Σ του Συνεταιρισμού της παραχώρησης για ΚΑΠΗ του ιδιόκτητου ισογείου κτηρίου του “Συνεταιρισμού” επί της οδού Αριστοτέλους 51.

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός προέβη στην εξής δήλωση: «Η στέγαση του ΚΑΠΗ στους Θρακομακεδόνες που αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής και η δέσμευσή μας προχωρά. Μετά την παραχώρηση του κτηρίου από το Διοικητικό συμβούλιο του «Συνεταιρισμού», που ευχαριστούμε, με μεθοδικότητα και προγραμματισμό θα προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς στην διαμόρφωση του χώρου με τις απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία εργασίες για την ολοκλήρωσηενόςπολύσημαντικούέργου, για τους συμπολίτες μας της ΤρίτηςΗλικίαςκαιγενικότεραγιατονΔήμο μας»

page1image57878464

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *