Προχωρά ακάθεκτη τη στελέχωση της παράταξης της η Ευρώπη Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει χωρίς σταματημό τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα» η επικεφαλής της παράταξης και Υποψήφια ∆ήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη.

Έτσι μετά την ανακοίνωση των:  Τάσο Μπαλάσκα, Γιώργο Τσανικίδη, Μαρία Ηλιάδου, Σάκη Λαμπαδάρη, Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο, Χριστίνα Κατσίγιαννη, Γιώργο Ψύλλια και Φάνη Μπούκη, ακολουθούν οι:

 

Γιώργος Βλαχάκος
Ο Γιώργος Βλαχάκος είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής και για χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του Γεωπόνου, αποφάσισε κάποια στιγμή ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη αγάπη του, τα σκυλιά. Ίδρυσε λοιπόν μια καταπληκτική σχολή εκπαίδευσης σκύλων, “Dog Whisperer” στο Πανόραμα Θρακομακεδόνων και έτσι έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Η άλλη μεγάλη αγάπη του είναι οι Αχαρνές, αφού εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε, εδώ μεγαλώνει και τη δική του οικογένεια και βέβαια εδώ λειτουργεί την επιχείρησή του.

 


Μαρία Κονιαβίτη Δραμπατζάνου
H Μαρία Κονιαβίτη Δραμπατζάνου, Βρεφονηπιοκόμος και απόφοιτη της Σχολής Γραμματέων με ειδικότητα στην Εμπορική Γραμματεία. Η Μαρία έχει μία πολύπλευρη κοινωνική δραστηριότητα καθώς σήμερα είναι Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών και μέλος εθελοντικής ομάδας για την Προστασία των αδέσποτων ζώων.

 

 Λευτέρης Σεραλίδης
Ο Λευτέρης Σεραλίδης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα νέου ανθρώπου που εργάζεται εδώ και χρόνια στην εστίαση και τον τουρισμό. Των ανθρώπων δηλαδή που στηρίζουν με την σκληρή εργασία τους τον βασικότερο πυλώνα ανάπτυξης της χώρας μας. Ικανός και αεικίνητος επαγγελματίας γνωρίζει ότι η πρόοδος του τόπου μεταφράζεται και σε πρόοδο για την οικογένεια του, αλλά και την επιχείρησή του.

 

 


Ευγενία Παπαπέτρου
Η Ευγενία Παπαπέτρου είναι μία νέα γυναίκα που ζει και εργάζεται στις Αχαρνές τα τελευταία 15 χρόνια καθώς εδώ παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, αποκτώντας δύο κόρες. Η ικανότητά της και η θέληση της, εγγυόνται ότι στο πιεστικό πρόγραμμα μιας εργαζόμενης στον ιδιωτικό τομέα μητέρας, “χωράει” και η προσφορά για τον τόπο.

 

 


Γιώργος Σινάνης
Ο Γιώργος Σινάνης είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει δουλειά. Εργάζεται εδώ και 32 χρόνια ως Υπεύθυνος σε εταιρεία με υδραυλικά και ηλιακά συστήματα και αποτελεί αυτό που λέμε “άνθρωπος του μόχθου”. Άρα γνωρίζει από “πρώτο χέρι” ότι, τίποτα δεν έρχεται χωρίς δουλειά και μεγάλη προσπάθεια – αυτό αποτελεί και το βασικό ατού της υποψηφιότητάς του.

 

 

Δημήτρης Τσαλούκας
Ο Δημήτρης Τσαλούκας ανήκει σε αυτή την γενιά που στην μεγάλη οικονομική κρίση δεν είχε κλείσει καν τα 30. Με το Ηπειρώτικο πείσμα του όμως κατάφερε και να προσαρμοστεί σε νέες απαιτήσει και προκλήσεις αλλά και να προοδεύσει, σαν επιχειρηματίας, σαν οικογενειάρχης και φυσικά σαν άνθρωπος. Αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας γενιάς που δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να διεκδικεί αυτά που αξίζει!

 

 


Θεοδόσης Μαργαρίτης
Ο Θεοδόσης Μαργαρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στις Αχαρνές. Μιας περιοχής που “άκουσε” εκατοντάδες υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Αυτό φιλοδοξεί να αλλάξει ο Θεοδόσης. Οι υποσχέσεις να γίνονται πράξεις και όχι να παραμένουν “επιταγές” χωρίς αντίκρισμα.

 

 


Σάββας Κοσμίδης
Η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στον συνδυασμό “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα” τον Σάββα Κοσμίδη. Πέρα από την κοινή ποντιακή καταγωγή, τους ενώνει και το κοινό όραμα για τις Αχαρνές. Να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να γίνει η πόλη χρήσιμη για τους πολίτες της.

 

 

Βασίλης Γκιούσμας
Η εμπειρία του Βασίλη Γκοιύσμα προσθέτει στην παράταξη “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα” πολύτιμα στοιχεία. Ένας πολυπράγμων άνθρωπος, καταξιωμένος Αθλητής και Προπονητής Μπάσκετ με πολλές περγαμηνές τόσο στον Αθλητισμό, αλλά κυρίως στην Κοινωνία. Έχει βιώσει την εγκατάλειψη της περιοχής που κατοικεί εδώ και δεκαετίες και θέλει να συμβάλλει αυτό να αλλάξει άμεσα.

 

 Νίκος Αβραμίδης
Νέος, εργατικός και Πόντιος! Ο Νίκος Αβραμίδης, 28 ετών, εντάσσεται στον συνδυασμό “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα” “κουβαλώντας” μαζί του τα στοιχεία των Ποντίων: μαχητικότητα, πείσμα και θέληση για αλλαγή. Αυτά είναι τα “όπλα” του και γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, πώς θα τα χρησιμοποιήσει για να φανεί χρήσιμος για την πόλη και τους συμπολίτες του.

 Ιωάννα Λαμπριανίδου
Μια ακόμη δυναμική γυναικεία προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα”. Η Ιωάννα Λαμπριανίδου, μια καταρτισμένη επιστήμονας αλλά και μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Η Ιωάννα είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα που γνωρίζει πως η θεωρεία, οι ιδέες και ο σχεδιασμός μπορούν να γίνουν πράξη.

 Χρήστος Ραπτόπουλος
Ο Χρήστος Ραπτόπουλος ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων. Μια γενιά που μπήκε στα 25 της χρόνια στην αγορά εργασίας, εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Σήμερα 15 χρόνια μετά ο Χρήστος όχι απλά αντέχει, αλλά συνεχίζει και δημιουργεί. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της υποψηφιότητάς τους, να προσπερνά κάθε εμπόδιο και να προχωρά ακάθεκτος προς τον στόχο.

 Γιάννης Πλαβούκος
Ο Γιάννης Πλαβούκος είναι “γέννημα θρέμμα” αγωνιστής και ένας άνθρωπος που διαρκώς εξελίσσεται, τόσο επιχειρηματικά, όσο και σαν άνθρωπος. Εντάσσεται στη δημοτική παράταξη “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα” και μοιράζεται με την ομάδα τις ίδιες αγωνίες για τις Αχαρνές.

 Αθηνά Κολλιοπούλου
Η Αθηνά Κολλιοπούλου, διαθέτει αξιόλογες και πολύπλευρες σπουδές στην Εκπαίδευση, την Ειδική Αγωγή και τη Διδακτική. Εδώ και 16 χρόνια εξελίσσει την καριέρα της στον ευαίσθητο τομέα της προσχολικής αγωγής. Τρέφει αμέριστη αγάπη για τα παιδιά και αυτά αποτελούν  και το επίκεντρο της υποψηφιότητάς της.

 

 


Φλώρα Σιδηροπούλου-Τραμπάκογλου
Η Φλώρα Σιδηροπούλου-Τραμπάκογλου βρίσκεται εδώ και 26 χρόνια στην πρώτη γραμμή της προσχολικής αγωγής. Τα περισσότερα από αυτά, τα έχει υπηρετήσει ως Διευθύντρια στο 20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα θέματα Παιδείας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά για να επιτελέσει το λειτούργημα της.

Μοιραστείτε το…