Σε ετοιμότητα βρέθηκε ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, σε ετοιμότητα και συνεχή επαγρύπνηση βρέθηκε ο μηχανισμός της Περιφέρειας στα έντονα καιρικά φαινόμενα, των τελευταίων ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πατούλης, συγκάλεσε έκτακτη ενημερωτική σύσκεψη με τους ∆ημάρχους της Αττικής, καθώς και τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τους κάλεσε να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα και να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ρίψη αλατιού στους δημοτικούς δρόμους καθώς και στον καθαρισμό τους όποτε απαιτείται, με στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών.

Επίσης με απόφαση του Περιφερειάρχη και μετά από εισήγηση των δημάρχων κλειστά παρέμειναν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, την ∆ευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 καθώς και κάποια από αυτά κυρίως σε περιοχές που το είχε στρώσει και την Τετάρτη 8/02.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού) από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες

 

Μοιραστείτε το…