Σε πλήρη αναβρασμό η πόλη των Αχαρνών! (της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη

Οι Δημότες αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα των ελέγχων των Φορέων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

 

Μετά από μια περίπου εικοσαετία αναμονής, η Ελληνική Δικαιοσύνη ενέσκηψε στα από πάντα περίκλειστα Αρχεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Αχαρνών.

Εκατοντάδες οι καταγγελίες που γέμισαν όλα αυτά τα χρόνια το διαδίκτυο, όχι μόνο από αξιόπιστα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και από Αιρετούς που διέθεταν θάρρος και δύναμη χαρακτήρος,

Η ασυδοσία κάποια στιγμή έπρεπε να πάρει τέλος. Τα χρήματα του Κρατικού Προϋπολογισμού, τα οποία αφειδώς και ανέλεγκτα παραχωρήθηκαν στον Δήμο Αχαρνών, πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν για το που χρησιμοποιήθηκαν και με ποιο κόστος.

Η αδιαφάνεια έπρεπε επιτέλους να αντικατασταθεί από την διαφάνεια.
Οι απ’ ευθείας αναθέσεις, οι έωλοι και μαγειρεμένοι διαγωνισμοί και τα λογιστικά τερτίπια -τα οποία έστω και αργά ήρθαν στο φως- έπρεπε να πάρουν τέλος και οι υπόλογοι, να αρχίσουν να “κελαηδούν” :

-“ποιος έδωσε την εντολή” και
-“πόσα πήραν για να την εκτελέσουν”.

Και αλήθεια, το να έρθει στο φως τι απέγιναν τα “δις” θα σταθεί εξαιρετικά εύκολο, με μια απλή ματιά στις περιουσίες όσων κυβέρνησαν την πόλη και στους λογαριασμούς των συγγενών τους.

Είναι δεδομένο ότι όσοι κάθισαν σε θώκο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα – είναι πλουσιότατοι, με περιουσίες, καταστήματα κ.λπ.

Οι Δημότες της πόλης, η μέγιστη μερίδα που δεν έχει “καταχωρηθεί” ως …πελάτες των ώδε “πολιτικών” και που είναι αυτοί που πληρώνουν πάντα το “μάρμαρο”, αδικημένοι, μονίμως “κλειδωμένοι” έξω από το κτίριο της Οδού Φιλαδελφείας ως ξένο σώμα της πόλης, αφού δεν έγιναν λιβανιστήρια των αρχονταίων και των κάθε είδους “δορυφόρων” τους, περιμένουν από μέρα σε μέρα την ρήση της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Περιμένουν να δικαιωθούν, να καθαρίσει το “τοπίο” της σήψης και της διαφθοράς για να μπορέσουν ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, να μην χάνουν άδικα τα αγγελούδια τους, να βρουν δουλειές στον τόπο τους, να γίνει προσιτή και γι’ αυτούς η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ και να σταματήσουν να είναι ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.

Περιμένουν να μιλήσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να σώσει την Πόλη, αφού ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ, έτσι ώστε να έρθουν στην διοίκηση νέα πρόσωπα, άφθαρτα και έντιμα, για να αποκτήσει η 3500 ετών ιστορική πόλη των Αχαρνών…το μέλλον που της αξίζει.

Μοιραστείτε το…