Σκηνές τρόμου: ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play στο Μενίδι με λεία 50.000 ευρώ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δύσκολες στιγμές βίωσε μία 25χρονη και ένας 33χρονος οι οποίοι εργάζονται σε κατάστημα ΟΠΑΠ-play στο Μενίδι. Δύο άτομα πραγματοποίησαν κινηματογραφική ληστεία, με όπλα, χρήση βίας και αξιοσέβαστη λεία, περίπου 50.000 ευρώ. Πρώιμες πληροφορίες μιλούσαν για συμμορία τεσσάρων ατόμων, ωστόσο η πληροφορία αυτή ελέγχεται. Δεδομένη ήταν η παρουσία δύο ατόμων που μάλιστα έσπρωξαν την 25χρονη.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τους άκρως επικίνδυνους δράστες. Η κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί επί της Λεωφόρου Αθηνών 22 στην καρδιά του Μενιδίου.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα και με τη χρήση όπλων απείλησαν και ακινητοποίησαν τόσο την 25χρονη υπάλληλο όσο και τον 33χρονο υπεύθυνο του καταστήματος. Πληροφορίες μιλούν για αλλοδαπούς άνδρες, καθώς οι εντολές που έδιναν ήταν σε σπαστά ελληνικά. Οι δράστες της επίθεσης δεν έδειχναν καμία συστολή και φαίνονταν επαγγελματίες, αδιαφορώντας όμως για τις κάμερες ασφαλείας. Ίσως αυτή η επίδειξη… θράσους ν’ αποτελέσει και το λάθος που θα τους θέσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Πηγές αναφέρουν πως άρπαξαν ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ, ωστόσο αναμένεται εντός της ημέρας να γίνει η απογραφή που θα δείξει το οριστικό ύψος της λείας. Αμέσως μετά την αρπαγή των χρημάτων, επιβιβάστηκαν σε μαύρο όχημα, κατά πληροφορίες μάρκας Toyota και εξαφανίστηκαν. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο για στοιχεία, όπως και για να ελέγξουν το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και από αυτές της κυκλοφορίας από τα γύρω καταστήματα.

Οι Αρχές εξετάζουν αν οι δύο δράστες είχαν συνεργό, ήτοι κάποιον οδηγό ο οποίος περίμενε στο όχημα προκειμένου οι δράστες να φύγουν ταχύτατα. Τόσο η 25χρονη υπάλληλος όσο και ο 33χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είναι καλά στην υγεία τους, δεν φέρουν τραυματισμούς, ωστόσο βρίσκονται σε ένα μικρό σοκ από την ένταση του αστραπιαίου «χτυπήματος» των δύο δραστών.

πηγή: intronews.gr (Σπύρος Δαρσινός)

Μοιραστείτε το…