Σοκ στα Λιόσια: Έκαψε τον πατέρα του επειδή δεν είχε λεφτά για την κηδεία του!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Ένα οικογενειακό δράμα φαίνεται ότι εξελίχθηκε στα Άνω Λιόσια με τον γιο να ομολογεί στην Αστυνομία, ότι έκαψε τον πατέρα του- Είπε ότι δεν είχε λεφτά για την κηδεία

Όλα άρχισαν αργά χτες (31/5) βράδυ όταν κάτοικοι μιας γειτονιάς στα Άνω Λιόσια ειδοποίησαν την αστυνομία αφού υπήρχε μια έντονη δυσοσμία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή χτύπησαν την πόρτα αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Οι κάτοικοι από τα διπλανά σπίτια είδαν έκπληκτοι πως πάνω σε ένα στρώμα, το οποίο ήταν στη μέση της αυλής και είχε εμφανή σημάδια από φωτιά, υπήρχε η σορός ενός ηλικιωμένου άνδρα!

Στη συνέχεια, χτύπησαν πάλι την πόρτα του σπιτιού και τότε τους άνοιξε ένας νεότερος σε ηλικία άνδρας. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν που είναι ο πατέρας του, εκείνος (αρχικά) τους είπε πως επειδή είναι ηλικιωμένος και με άνοια τον έχει βάλει σε ένα ίδρυμα. Μετά από πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ωστόσο, ο άνδρας ομολόγησε πως ο πατέρας του πέθανε πριν από καιρό αλλά επειδή δεν υπήρχαν λεφτά προκειμένου να γίνει κηδεία, αποφάσισε να βγάλει τη σορό στην αυλή και εκείνη να την κάψει!

Οι αστυνομικοί δε Μόλις είδαν το μακάβριο θέαμα συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του 80χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για εγκληματική ενέργεια να ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν πως πράγματι αυτός ο άνδρας είναι γιος του ηλικιωμένου θύματος καθώς δεν τους έχει προσκομίσει στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Ο άνδρας εμφανώς αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και η όποια επικοινωνία των αστυνομικών μαζί του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια και ο γιος του αρκετές φορές τον έδενε για να μην φεύγει από το σπίτι, ενώ κάποιοι από αυτούς ανέφεραν πως υπάρχει η πιθανότητα ο ηλικιωμένος να έχει πεθάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο ηλικιωμένος και ο γιος του είχαν χάσει το σπίτι τους σε πλειστηριασμό και σύντομα θα έπρεπε να το εγκαταλείψουν.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία, δεν έχει ανακοινώσει αν όντως ο ηλικιωμένος πέθανε από φυσικά αίτια ή δολοφονήθηκε. Για τον λόγο αυτό, αργά τη νύχτα της Παρασκευής στα Άνω Λιόσια έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος και θα εξετάσει τη σορό προκειμένου να δοθούν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις.

Πηγή :  https://eleftherostypos.gr

 

Μοιραστείτε το…