Σοκ: Τέσσερις σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τέσσερις βολίδες από πυροβόλο όπλο μάζεψαν σήμερα (24.04.2023) το πρωί οι μαθητές του σχολείου στις Αχαρνές όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος.

Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του 6ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών μετά από τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές έγιναν μάρτυρες ακόμη μιας σοκαριστικής εικόνας στο σχολικό συγκρότημα, εντοπίζοντας στο προαύλιο χώρο του τέσσερις σφαίρες 9 χιλιοστών.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής των Αχαρνών, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φόρες που έχουν ζήσει το σοκαριστικό γεγονός να έχει καρφωθεί βολίδα σε τοίχο του σπιτιού τους.

Ακόμη και ο θάνατος του 11χρονου Μάριου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προαύλιο του σχολείου ο καλοκαίρι του 2017, δεν έδωσε τέλος στην επικίνδυνη και παράνομη συνήθεια κάποιων, καθώς, ακόμα και σήμερα, κάτοικοι της περιοχής αδειάζουν τα όπλα τους στον αέρα.

Οι τέσσερις βολίδες που εντοπίστηκαν σήμερα, πιθανολογείται ότι βγήκαν από θαλάμες όπλων τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μπαλωθιές από παρέες που θέλησαν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την ημέρα του Πάσχα.

πηγή: newsit.gr (Μαρίνος Αλειφέρης)


 

{thetoc.g}:
 Εξοργιστικό: Πέντε βολίδες όπλου στο σχολείο που
σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος, στις Αχαρνές

 

Φαίνεται ότι η τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο, που έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών δεν έγινε μάθημα ούτε απέτρεψε τους δράστες, αφού όπως έγινε γνωστό 5 βολίδες πυροβόλου όπλου βρέθηκαν ξανά στο προαύλιο του σχολείου.

Συγκεκριμένα στις 13:20 η διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, ειδοποίησε για την ύπαρξη 5 βολίδων πυροβόλου όπλου στο προαύλιο του σχολείου.

Και αυτή τη φορά φαίνεται οι βολίδες να προέρχονται από το τις γιορτές του Πάσχα.

Στο εν λόγω σχολείο το καλοκαίρι του 2017 είχε σκοτωθεί ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής προκαλώντας σοκ, θρήνο και απόγνωση, στο πανελλήνιο.

 

πηγή: thetoc.gr

Μοιραστείτε το…