Στέλιος Φωτόπουλος: Turkaegean και δυο αυγά Τουρκίας.

ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει ο Στέλιος Φωτόπουλος
Φοροτεχνικός, MSc και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με την Ελληνική Λύση. 

Την ώρα που κάθισα να γράψω αυτές τις γραμμές και αφού έχει περάσει το Πάσχα του 2023, συνειδητοποιώ ότι είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που θυμάμαι να μην έχει επισκεφθεί κανένας από την Πολιτειακή και Στρατιωτική ηγεσία της Χώρας τα απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου. Έλα μωρέ σύμπτωση θα είναι μην είσαι καχύποπτος και συνωμοσιολόγος σκέφτηκα, μπορεί ο Πρωθυπουργός να πεθύμησε το εξοχικό του στην Τήνο και τις ξένοιαστες μέρες που έκανε διακοπές με τον γείτονα του κο Χριστοφοράκο, τον γνωστό της Siemens, μπορεί να ήταν αδιάθετη η Γάτα της Πτδ και να έπρεπε να παραμείνει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αμ δε, ήταν η υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής και της Τουρκικής Κυβέρνησης στα πλαίσια του μορατόριουμ μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου να μην επισκεφθούν Έλληνες αξιωματούχοι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ και οι Τούρκοι τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη. Στα πλαίσια της πολιτικής εξημέρωσης του θηρίου η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε μία ακόμα εξευτελιστική για την χώρα συμφωνία.

Η κυβέρνηση επηρεασμένη πιθανώς από την λογική του ΕΛΙΑΜΕΠ και τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας κο Ντόκο, θεωρεί ότι μπορεί να τα ‘’βρεί’’ με την Τουρκία αγνοώντας βασικά πράγματα που έχουν συμβεί από το 1974 και μετά. Αγνοώντας επί της ουσίας τον πιο βασικό κανόνα που λέει ότι το κράτος δουλέμπορος, το κράτος τρομοκράτης με το οποίο για κακή μας τύχη συνορεύουμε στα ανατολικά μας σύνορα, όσο το ταΐζεις τόσο του ανοίγεις την όρεξη.

Εντελώς κυνικά ο πιο προβεβλημένος Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο κος Δένδιας μας είπε ότι μετά τις εκλογές θα πει στον Πρωθυπουργό το σχέδιο του για την λύση στα προβλήματα με την Τουρκία. Πρώτον ποιος του εξασφάλισε ότι θα είναι στην ίδια θέση μετά τις εκλογές. Δεύτερον, με την Τουρκία δεν έχουμε προβλήματα αλλά ένα πρόβλημα την υφαλοκρηπίδα. Τρίτον, γιατί κρατάει τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι προεκλογικά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Το σχέδιο για ‘’Πρέσπες του Αιγαίου’’ για εκχώρηση δηλαδή εθνικής κυριαρχίας και εθνικού πλούτου στην Τουρκία έχει μπει στην τελική ευθεία και κανένας από το πολιτικό σύστημα πλην Ελληνικής Λύσης και Κυριάκου Βελόπουλου δεν μιλάει. Η κυβέρνηση συνεργασίας η οποία θα προκύψει μετά τις εκλογές θα υλοποιήσει αυτό που όλοι όσοι πονάμε ετούτο τον τόπο το φωνάζουμε με αντάλλαγμα ‘’την ησυχία μας’’ και κλάσμα των κερδών από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων οι οποίοι μέχρι πριν λίγα χρόνια ‘’δεν υπήρχαν’’.

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να προσέλθουν στις εκλογές της 21/05/2023 και να στηρίξουν το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που 4 χρόνια τώρα φωνάζει για το επερχόμενο έγκλημα και έναν πολιτικό αρχηγό ο οποίος από το 2007 προειδοποιεί για όλα δεχόμενος τόνους λάσπης. Το οφείλουμε στην Πατρίδα, όλους τους Έλληνες, σε αυτούς που πέρασαν και σε αυτούς που θα γεννηθούν.

 

Μοιραστείτε το…