Εκδήλωση για την Δωρεάν Materclass Αυτογνωσίας στο Δήμου Αχαρνών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ Δίωρο Masterclass Αυτογνωσίας και Ενδυνάμωσης διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα  με την εκπαιδεύτρια σεμιναρίων ενηλίκων, Τζο Κρίσταλ. 

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» αποτελεί ένα συνδυασμό εκπαίδευσης, τεχνικών coaching και somatic movement. Μια σύγχρονη προσέγγιση στην αλλαγή του τρόπου σκέψης και μια χαλαρωτική πρακτική που αναδεικνύει την ανάγκη αυτοέκφρασης και αυτοφροντίδας.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις της στο coaching και με βάση το δικό της αυτογνωσιακό ταξίδι η Jo Chrystal θα προσφέρει ζωντανά μια εμπειρία βιωματικών ασκήσεων και εκπαίδευσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2132072482-6989099991(Χριστίνα Κατσανδρή)

Α’ Μέρος

Coaching & Εκπαίδευση: Σε ένα ασφαλές πλαίσιο από μια πιστοποιημένη σύμβουλο που περιλαμβάνει τεχνικές coaching, αναστοχασμό, real-time ασκήσεις και συζήτηση που στοχεύουν στην προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Β’ Μέρος

Σωματική κίνηση: Η σωματική κίνηση περιλαμβάνει τη διερεύνηση της επίγνωσης του σώματος, της κίνησης και των αισθήσεων για την προώθηση της σωματικής, πνευματικής  και συναισθηματικής ευεξίας.

Η Ιωάννα Ιωαννίδου (aka Τζο Κρίσταλ) είναι πιστοποιημένη Coach, Somatic Movement Facilitator και Εκπαιδεύτρια Σεμιναρίων Ενηλίκων.

Με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται διαδικτυακά μέσω Προγραμμάτων Ατομικής Ανάπτυξης και Γυναικείων Κύκλων Χορού & Δημιουργικότητας με στόχο την απάντηση σε ερωτήματα ζωής αλλά και στην εύρεση σκοπού-νοήματος μέσω spiritual πρακτικών και ενσυνειδητότητας.

Εκπαίδευση Σεμιναρίων Ενηλίκων

Vegan Diploma  –  Βραβεία

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συγγραφή και έκδοση βιβλίου για τα ΤΕΕ

 

Μοιραστείτε το…