Στην εντατική 13χρονος που τον χτύπησε αυτοκίνητο στο Ολυμπιακό Χωριό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα παιδί 13 χρονών βρίσκεται στην Εντατική ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πύρρου Δήμα στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με όσα ανάφεραν αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα ο οδηγός του μα μην προλάβει να δει το παιδί που περνούσε τον δρόμο και να χτυπήσει με σφοδρότητα τον 13χρονο.

Ο 13χρονος διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ σε εφημερεύων Νοσοκομείο Παίδων, όπου λόγω της σοβαρής κατάστασης του εισήλθε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων κάνουν λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου.

Παράλληλα κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τον προβληματισμό και την αγανάκτηση τους καθώς η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση δεν μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε παρόμοια περιστατικά.

Προβληματισμός υπάρχει και για την συμπεριφορά των οδηγών, καθώς – όπως αναφέρουν – στο Ολυμπιακό Χωριό, δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί κινούνται με υψηλές ταχύτητες ή κάνουν απότομους ελιγμούς και ελιγμούς επίδειξης, τονίζοντας ότι αυτή η οδηγική συμπεριφορά μόνο μοιραία αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Μοιραστείτε το…