Συγκέντρωσε ΚΚΕ στις Αχαρνές : «Κάντε αυτό που σκέφτεστε, να κάνουμε μια μεγάλη έκπληξη με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Ήρθε η σειρά του Μενιδίου,  ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, να βάλει τη σφραγίδα του στο μήνυμα ενίσχυσης του  ΚΚΕ στις 9 Ιούνη. 

Αυτό  έκανε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η μεγάλη συγκέντρωση το απόγευμα της Παρασκευής στη κατάμεστη κεντρική πλατεία με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,  Δημήτρη Κουτσούμπα.

Εργαζόμενοι  και άνθρωποι του μόχθου από την ευρύτερη περιοχή,  νέοι και νέες έδωσαν βροντερό «παρών» , δείγμα της αναγνώρισης και της εμπιστοσύνης που χαίρει το ΚΚΕ στις  λαϊκές οικογένειες του Δήμου.

Εξάλλου,  μαζί με το ΚΚΕ, ο  λαός του Μενιδίου έχει δώσει μια σειρά μάχες για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων στους μεγάλους χώρους δουλειάς, για  μέτρα πολιτικής προστασίας σε άλλη μια  περιοχή που πνίγεται το χειμώνα και καίγεται το καλοκαίρι, για την αναβάθμιση των αποψιλωμένων δομών υγείας, για τη στήριξη του εισοδήματος εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, για να μπει τέρμα στην υποβάθμιση των γειτονιών της πόλης. 

Στην συγκέντρωση χαιρέτισαν: 

Παρευρέθηκαν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής. Επίσης τα μέλη τη ΚΕ,  Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Τάτσης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης, η Γιούλη Άγγελοπούλου, δημοτική σύμβουλος Αχαρνών, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο», καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ξένια Κόχυλα και Γιώργος Ψαραδέλλης.

Δες  τε  την συγκέντρωση  ΕΔΩ : https://www.youtube.com/watch?v=_gN006DfXS8

Πηγή :   https://www.902.gr

Μοιραστείτε το…