ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλες και φίλοι, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες όλων. Εγώ με τη νέα χρόνια θα κάνω μια μίνι αναδρομή αλλά ταυτόχρονα θα κοιτάξω μπροστά, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Όσα χρόνια βρίσκομαι στα κοινά της πόλης μας και της ευρύτερης Ανατολικής Αττικής έχω κρατήσει μία αδιαπραγμάτευτη στάση από όποιο μετερίζι και αν έχω δώσει την μάχη: λογοδοτώ μόνο απέναντι στους πολίτες που με στηρίζουν. Η αρχή και το τέλος κάθε δράσης μου έχει στόχο την βελτίωση της ζωή τους, της ζωής μας, καθώς και εγώ ζω και εργάζομαι διαχρονικά στο Μενίδι. Μπορεί η διευκρίνιση να ακούγεται… αυτονόητη αλλά δεν είναι.

Η είσοδος στην πολιτική κρύβει πολλές φορές παγίδες και δεν είναι δύσκολο να ξεχάσουμε από πού ξεκινήσαμε και για ποιο λόγο βρισκόμαστε στην πολιτική. Προσωπικά δεν θα το κάνω ποτέ. Και θέλω λίγο πριν τις εκλογές να ανανεώσουμε αυτό το
κοινωνικό συμβόλαιο. Να ξαναπούμε πως οι μάχες που θα δώσουμε και στο μέλλον θα έχουν πάντα ως γνώμονα το Μενίδι και τους πολίτες της, που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον. Ένα
μέλλον το οποίο αξίζει να διεκδικήσουμε το επόμενο διάστημα ακόμα πιο δυναμικά από το παρελθόν, έχοντας κατά νου πως η γεωγραφική θέση και τα φυσικά πλεονεκτήματα του Μενιδίου μπορούν να του δώσουν συγκριτικά οφέλη που δεν έχουν άλλες περιοχές.

Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε όλοι μαζί καθώς μην ξεχνάμε πως η δύναμη είναι στα χέρια των πολιτών με την ψήφο τους.

Μοιραστείτε το…