Συνάντηση Ε. Κοσμίδη με π. Διοικητή Πολυδυνάμου Α.Τ. Αχαρνών Κ. Μπαλατσό για την Εγκληματικότητα στις Αχαρνές

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ευρώπη Κοσμίδη, συνάντησε τον πρώην Διοικητή του Πολυδυνάμου Α.Τ. Αχαρνών και νυν ε.α. Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνο Μπαλατσό, με αντικείμενο της συζήτησης το πρόβλημα της Εγκληματικότητας στις Αχαρνές.

Θέτοντας το πρόβλημα της Εγκληματικότητας στις Αχαρνές στην κορυφή της ατζέντας της, η κ. Κοσμίδη ανέφερε: “Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι πρώτη μου προτεραιότητα ως Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών είναι να αναζητώ ΛΥΣΕΙΣ στο θέμα της καταστολής της Εγκληματικότητας στην πόλη μου και είμαι αποφασισμένη να τις βρω“.

Στη συνάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου κ. Κοσμίδη με τον ε.α. Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κ. Μπαλατσό υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της Εγκληματικότητας στις Αχαρνές.

Ο κ. Μπαλατσός, όταν υπηρετούσε στις Αχαρνές ως Διοικητής του Πολυδυνάμου Α.Τ. Αχαρνών, αλλά και ως Διευθυντής της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, είχε σημειώσει με μεγάλη επιτυχία την καταστολή του τραγικού και κυριολεκτικά αιματηρού προβλήματος.

Η κ. Κοσμίδη άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές και παραινέσεις του Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στάθηκε κυρίως στον ισχυρισμό του ότι η εγκληματικότητα είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζεται.

Κοινός τόπος και των δύο είναι ότι η Εγκληματικότητα αντιμετωπίζεται με θέληση, σχεδιασμό, οργάνωση, συνεργασία με άξιο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με χρήση σύγχρονων τεχνικών μέσων.

Ο κ. Μπαλατσός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνάντηση του με την κ. Κοσμίδη και “στάθηκε” στο θάρρος της πρωτοβουλίας της κας Κοσμίδη, ενώ υποσχέθηκε την κάθε στήριξή και βοήθεια στην προσπάθειά της.

Όπως ανέφερε η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ευρώπη Κοσμίδη θα θυμάται και θα αξιοποιήσει τα λόγια του ε.α. Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνου Μπαλατσού ο οποίος ανέφερε: “Είναι παραδεκτό ότι για να λύσεις ένα πρόβλημα τέτοιας φύσεως, πέραν από τις γνώσεις σου, αναζητάς την εσωτερική ή την διεθνή εμπειρία και τις γνώσεις και εμπειρία ανθρώπων που το αντιμετώπισαν με επιτυχία. Αυτό κάνατε σήμερα και εσείς, κ. Κοσμίδη, και σας τιμά γιατί φανερώνει θέληση και γενναιότητα, στοιχεία απαραίτητα για την θέση της Δημάρχου και δη του πολύπαθου σε θέματα εγκληματικότητας Δήμου Αχαρνών“.

Μοιραστείτε το…