Συνάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Ταξίαρχο Λυκούργο Μπιτσακάκη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – αξίζουμε περισσότερα” και Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ταξίαρχο Λυκούργο Μπιτσακάκη.

Η συζήτηση των δυο επικεντρώθηκε στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών στον Δήμο Αχαρνών και στο μείζων πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Ο Ταξίαρχος ενημέρωσε σχετικά με την στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου Αχαρνών αναφέροντας ότι τον τελευταίο χρόνο, το Α’ ΑΤ Αχαρνών (Πλήθωνος Γεμιστού 52-54) έχει πλέον αυξημένη δύναμη κατά 20 άτομα, το Β’ ΑΤ Αχαρνών (Παρασκευής Πατουλίδου 1, Ολυμπιακό Χωριό) έχει αυξημένη δύναμη κατά 5 άτομα, ενώ στην δύναμη του Αστυνομικού Σταθμού των Θρακομακεδόνων έχουν προστεθεί 3 επιπλέον άτομα.

Όπως ανέφερε η κα Κοσμίδη η προσπάθεια που καταβάλει ο Ταξίαρχος, χρειάζεται περαιτέρω συνδρομή και από την Πολιτεία, ενώ διαβεβαίωσε ότι για τη δημοτικής της παράταξη “Αχαρνές – αξίζουμε περισσότερα” τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών θα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

 

 

Μοιραστείτε το…