Συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη, με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Περιφέρειας Αττικής “Αγιος Γεώργιος”

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ

Εξαιρετικά εποικοδομητική αποδείχθηκε η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 κοινή συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα” της υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής “Άγιος Γεώργιος”.

Πλήρως ενημερωμένοι και βαθύτατα ενημερωτικοί τόσο ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοντογιάννης όσο και η Γενική Γραμματέας κ. Μάγδα Κοντογιάννη ενημέρωσαν πλήρως την κ. Ευρώπη Κοσμίδη και τους συνεργάτες της όχι μόνο για τα τεράστια – και άλυτα παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους – προβλήματα των Κτηνοτρόφων της Περιοχής μας αλλά και αυτά της χώρας μας.

Το επισιτιστικό πρόβλημα και οι τραγικές επερχόμενες συνέπειές του, απασχολούν πολύ έντονα τον Σύλλογο αλλά και τα γενικότερα προβλήματα του Κλάδου χρειάζονται τόσο την αρωγή της Πολιτείας όσο και αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κ. Ευρώπη Κοσμίδη, εξετάζοντας προσεκτικά έγγραφα και μαρτυρίες των στελεχών του Συλλόγου, υποσχέθηκε πως σε περίπτωση εκλογής της ο Σύλλογος θα βρει σ’ αυτήν και τα στελέχη της ισχυρούς, διεκδικητικούς, φιλότιμους συνεργάτες.

Μοιραστείτε το…