Συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση της ομάδας της η Ευρώπη Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διανύοντας την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών Εκλογών με σχέδιο και στρατηγική η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – αξίζουμε περισσότερα” Ευρώπη Κοσμίδη γνωρίζει ότι η υποψήφιοι της αποτελούν την “καρδιά” της παράταξης γι’ αυτό και οι κινήσεις της είναι προσεκτικές και κυρίως ουσιαστικές.

Μετά τους: Τάσο Μπαλάσκα, Γιώργο Τσανικίδη, Μαρία Ηλιάδου, Σάκη Λαμπαδάρη, Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο, Χριστίνα Κατσίγιαννη, Γιώργο Ψύλλια Φάνη Μπούκη, Γιώργο Βλαχάκο, Μαρία Κονιαβίτη ∆ραμπατζάνου, Λευτέρη Σεραλίδη, Ευγενία Παπαπέτρου, Γιώργο Σινάνη, ∆ημήτρη Τσαλούκα, Θεοδόση Μαργαρίτη, Σάββα Κοσμίδη, Βασίλη Γκιούσμα, Νίκο Αβραμίδη, Χρήστο Ραπτόπουλο, Γιάννη Πλαβούκο, Αθηνά Κολλιοπούλου και Φλώρα Σιδηροπούλου -Τραμπάκογλου, η Ευρώπη Κοσμίδη ανακοινώνει τους:

 

 


Γιώργος Κούβαρης

Ο Γιώργος Κούβαρης αντιπροσωπεύει ακριβώς την άποψη, ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, αν εσύ ο ίδιος δεν αποτελέσεις μέρος αυτής της αλλαγής. Γι’ αυτό και η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Αχαρνές – αξίζουμε περισσότερα” Ευ΄ρώπη Κοσμίδη εξέφρασε τη χαρά της που και ο Γιώργος ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό της.

 

 


Παναγιώτης Μουρατίδης

O Παναγιώτης Μουρατίδη είναι γέννημα θρέμμα ων Αχαρνών. Είναι Σεφ της Σχολής Le Monde, έχει αποφοιτήσει από Τεχνικό Λύκειο ως Βοηθός Πολιτικού Μηχανικού και Αρχιτεκτόνων και έχει δημιουργήσει αρκετές επιχειρήσεις στις Αχαρνές. Είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Παράλληλα προωθεί σταθερά τον Αθλητισμό, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές αθλητικές διοργανώσεις.

 Βασιλική Κακαβογιάννη

Η Βασιλική Κακαβογιάννη είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, μεγάλωσε σε μια πολύτεκνη οικογένεια, με πολλές στερήσεις και δυσκολίες. Αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να στηρίξει την οικογένεια της. Αφού ολοκλήρωσε της της σπουδές της σας Προγραμματίστρια Η/Υ, πήρε και πτυχίο Ονυχοπλαστικής και σήμερα εργάζεται ως Βοηθός σε Φαρμακείο.

 Χατήρας Παναγιώτης

Ο Χατήρας Παναγιώτης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι τις Αχαρνές, αφού ζει και εργάζεται στην περιοχή μας εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός Τεχνολόγος Οδοντίατρος που μέσα από τη δουλειά του έμαθε να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει με ότι και αν καταπιαστεί. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τον Αθλητικό Σύλλογο ΔΙΑΣ και έχει συνεισφέρει στην ανάδειξη πολλών αθλητών από τις Αχαρνές.

 


Γιάννης Κοντογιάννης

Ο Γιάννης Κοντογιάννης είναι βέρος Μενιδιάτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές και πλέον έχει αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται εδώ και τρεις γενιές στον πρωτογενή τομέα και είναι Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής “Άγιος Γεώργιος”. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι για να πετύχεις σε αυτό που κάνεις, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και μεράκι και πάνω από όλα πρέπει να το αγαπάς. Η αγάπη του για τις Αχαρνές το κινητοποίησε να βοηθήσει να πάει ο τόπος μπροστά.

 

Μοιραστείτε το…