Συνελήφθη 41χρονος στις Αχαρνές  για κλοπή και απόπειρα κλοπής αυτοκινήτων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, πρώτες πρωινές ώρες της 5-3-2023 στο Μενίδι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και απόπειρα κλοπής αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 5-3-2023, ο 41χρονος από κοινού με δύο ακόμα άτομα, οι οποίοι αναζητούνται, εντοπίστηκαν από ανωτέρω αστυνομικούς, να περιεργάζονται αυτοκίνητο στην περιοχή του Μενιδίου.

Στη θέα των αστυνομικών, οι κατηγορούμενοι διέφυγαν πεζή και ο 41χρονος επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και το ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι και σιδερόβεργα), μεταλλικός δίσκος-ανταλλακτικό τροχού και γρύλλος ανύψωσης οχημάτων, ενώ ο 41χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 41χρονος από κοινού με συνεργούς του, λίγο νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, εξιχνιάστηκε, επιπλέον -1- απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου που έλαβε χώρα την 4-3-2023 στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο κατηγορούμενος κινούμενος με το ανωτέρω αυτοκίνητο από κοινού με άλλους τρεις συνεργούς του, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν έτερο αυτοκίνητο, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του και διέφυγαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες περιπτώσεις, καθώς και για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζεται.

Μοιραστείτε το…