Συζήτηση στο Δημαρχείο Αχαρνών με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη για το Μέλλον της Ευρώπης και της Πόλης μας

ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η σπουδαιότητα της συμμετοχής όλων μας στις Ευρωεκλογές 2024 ήταν το θέμα συζήτησης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις  27 Μαΐου στο Δημαρχείο Αχαρνών στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος».

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, ομιλητές ήταν ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υποψήφιος και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων Πέτρος Μαρίνης,  καθώς και δημότες των Αχαρνών.

Ο Υπουργός Επικρατείας, κος Μάκης Βορίδης, στην τοποθέτηση του επισημαίνει, “η πατρίδα μας σήμερα είναι πιο ισχυρή οικονομικά, αμυντικά, γεωπολιτικά, υπηρετώντας με συνέπεια τις ανάγκες των πολιτών και τον γνήσιο πατριωτισμό στην πράξη. Για να προωθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές πρέπει να διαμορφωθεί μια πλατιά συμμαχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν αποφασίζουμε μόνο για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα που έχουμε μπροστά μας. Στέλνουμε κι ένα ηχηρό εθνικό μήνυμα σε όσους επιμένουν να κρατάνε την Ελλάδα πίσω, δέσμια, στις ιδεολογικές εμμονές της Αριστεράς. Όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα και τόσο πιο γρήγορα και τολμηρά θα μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιούμε”.

Ο Βουλευτής, κος Γιώργος Βλάχος, δήλωσε πως «πρέπει να δούμε από κοινού τη μεγάλη εικόνα και την πρόοδο που έχει σημειώσει η χώρα. Με υπευθυνότητα και περισυλλογή πρέπει να αξιολογήσουμε την κάθε επιλογή. Σοβαρή εναλλακτική πρόταση δεν υπάρχει. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πρέπει να εκπέμψει μήνυμα σταθερότητας, εμπιστοσύνης και επιβεβαίωσης προς την Κυβέρνηση.

Καλώ όλες και όλους να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ένα πολύ καλό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο».

Ο Βουλευτής, κος Βασίλης Οικονόμου, στην τοποθέτησή του αναφέρει ότι « ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που εκφράζει τον μέσο Έλληνα και υπηρετεί με σύνεση και σοβαρότητα την κοινή λογική, δημιουργώντας ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα, το οποίο δίνει προοπτική στην Ελλάδα και είναι η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Η ευρεία νίκη της Ν.Δ. δίνει στην Ελλάδα τη δυναμική που απαιτεί ο Ελληνικός Λαός, για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας, την ισχυρή και παραγωγική Ελλάδα που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση στην Ευρώπη».

Οι ευρωεκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο γεγονός, καθώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας, την οικονομία, την ασφάλεια, και την κοινωνική συνοχή. Οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, να ενημερωθούν και να ψηφίσουν με γνώμονα το κοινό καλό, ώστε να διαμορφώσουν μια Ευρώπη που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες όλων μας.

 

Μοιραστείτε το…