Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 12/03/2023

ΖΩΔΙΑ

Μια μεγάλη αστρολογική αλλαγή έρχεται στις 7 Μαρτίου 2023, καθώς ο Κρόνος, ο δεύτερος μεγαλύτερος πλανήτης του Ηλιακού Συστήματος, μετά τον Δία, εισέρχεται στους Ιχθύς και επηρεάζει όλα τα ζώδια.

Από το 2023 έως το 2026, ο Κρόνος θα έρθει αντιμέτωπος με τις σχέσεις και τους εθισμούς, τις εξαρτήσεις, τις θρησκείες, τις θεραπείες και την αποστασιοποίηση, δρομολογώντας μια αφύπνιση και μια αναγέννηση.

Αν έχετε πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένος και Τοξότης), ο Κρόνος θα αλληλεπιδράσει μαζί τους τα επόμενα χρόνια και θα νιώσετε πιο έντονα την επίδρασή του.

Όπως και να έχει, όμως, όποιο κι αν είναι το ζώδιό σας, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που δίνει μαθήματα. Και καθορίζει τι χρειάζεται να αλλάξει & τι να φύγει.
Για να υπάρχει αρμονία!

Δείτε παρακάτω πώς θα αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά τη διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύς!

 


Κριός

Αν είστε Κριός, ο Κρόνος θα διέλθει από τον δωδέκατο οίκο των ονείρων και της αυτοκαταστροφής και θα σας βοηθήσει να αναλογιστείτε εκ νέου τους στόχους σας. Ποιο είναι το όραμά σας; Τι είναι εκείνο που σας κρατάει πίσω; Με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα μελετήσετε καλύτερα τα επόμενα βήματά σας και θα αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας.


Ταύρος

Στους Ταύρους ο Κρόνος θα διέλθει από τον ενδέκατο οίκο των φίλων, της ελπίδας και των επιθυμιών και θα σας βοηθήσει να αναλογιστείτε πώς σχετίζεστε με τις παρέες σας και αν αυτοί ευθυγραμμίζονται με το όραμά σας.
Επειδή πολλοί φίλοι μπορεί να εγκαταλείψουν τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, να θυμάστε ότι αυτό γίνεται για το γενικότερο καλό σας.


Δίδυμοι

Αν είστε Δίδυμοι, ο Κρόνος θα διέλθει από τον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της φήμης και της δράσης και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πώς πρέπει να αναλάβετε δράση και τι να κάνετε για να φτάσετε στην επιτυχία.

Δεν πειράζει αν αποφασίσετε αλλαγή πλεύσης ακόμη και στην καριέρα σας γιατί τώρα είναι καιρός να αποκαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και ποιες είναι πραγματικά οι επιθυμίες σας.


Καρκίνος

Αν είστε Καρκίνος, ο Κρόνος θα διέλθει από τον ένατο οίκο των μακρινών ταξιδιών και της φιλοσοφίας και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς θέλετε να αποκρυσταλλώσετε τις κοσμοθεωρίες σας και να αναλάβετε την ευθύνη για όσα πιστεύετε. Θυμηθείτε να λαμβάνετε έμπνευση από τους μέντορές σας, αλλά να μείνετε πιστοί σε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.


Λέων

Αν είστε Λέων, ο Κρόνος θα διέλθει από τον όγδοο οίκο της αναγέννησης και της κληρονομιάς και θα σας βοηθήσει να δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε από το τίποτα. Ενδεχομένως να αναγεννηθείτε και από τις στάχτες σας.


Παρθένος

Για τους Παρθένος, ο Κρόνος θα διέλθει από τον έβδομο οίκο των σχέσεων με τους άλλους. Θα βοηθήσει έτσι να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες στις σχέσεις σας και να διακρίνετε ποιες είναι εκείνες που αξίζουν τον χρόνο σας.
Αν πάλι απομακρυνθούν κάποιοι από τη ζωή σας δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Είναι προς όφελός σας να ξεκινήσετε μια καθαρή αρχή και να έχετε τις σχέσεις που πραγματικά επιθυμείτε.


Ζυγός

Στους Ζυγούς, ο Κρόνος θα διέλθει από τον έκτο οίκο, της εργασίας και της σωματικής υγείας.
Η διέλευση του Κρόνου από αυτόν τον οίκο μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα θέματα υγείας και να σας δείξει ποια εργασία αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας. Φροντίστε με σοβαρότητα την υγεία σας και συνειδητοποιήστε ότι αυτό που θέλετε επαγγελματικά εσείς το ορίζετε και είναι στο χέρι σας να βάλετε τις βάσεις.


Σκορπιός

Ο Κρόνος στους Σκορπιούς θα διέλθει από τον πέμπτο οίκο σας, της διασκέδασης, των χόμπι και των απογόνων.
Ο Κρόνος είναι εδώ, λοιπόν, να σας βοηθήσει να σοβαρευτείτε περισσότερο όσον αφορά τη σχέση με τα παιδιά σας ή τη δημιουργία απογόνων. Είχατε άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε και τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε κάτι ουσιαστικό.


Τοξότης

Στους Τοξότες, ο Κρόνος θα διέλθει από τον τέταρτο οίκο, τον οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των παραδόσεων και θα βοηθήσει να αναλογιστείτε τα ιδανικά σας σχετικά με την οικογένεια.
Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς ο Κρόνος ξετυλίγει κάποια βαθιά ριζωμένα συναισθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναδιαρθρώσετε τη σχέση σας με την οικογένεια και την κατάσταση της ζωής σας.


Αιγόκερως

Αν είστε Αιγόκερως, ο Κρόνος θα διέλθει από τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, και των ταξιδιών και θα σας βοηθήσει να εξετάσετε σοβαρά το περιβάλλον σας και να αναπροσαρμόσετε τις ευθύνες.


Υδροχόος

Για τους Υδροχόος, ο Κρόνος θα διέλθει από τον δεύτερο οίκο, των οικονομικών, των υλικών αγαθών και των πνευματικών αξιών.
Ο Κρόνος είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καθορίσετε τι αξίζει τα χρήματα και τον κόπο σας και να κόψετε τα υπόλοιπα. Ο προϋπολογισμός μπορεί να είναι σφιχτός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκεστε σε ευθυγράμμιση με τις πιο αληθινές σας αξίες.


Ιχθύες

Τέλος, ο Κρόνος στους Ιχθύς θα διέλθει από τον πρώτο οίκο σας, τον οίκο της ταυτότητας, της ζωτικότητας και των αντιλήψεων για τη ζωή.
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να έχετε περισσότερες και μεγαλύτερες ευθύνες. Επιπλέον, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Κάποιες θα λήξουν οριστικά, επαγγελματικές συνεργασίες επίσης θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Ομως όλα είναι για καλό και θα σας διδάξουν πολλά. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος θα σας ωριμάσει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Αγγελική Νικά


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο
e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…