Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 9/4/2023

ΖΩΔΙΑ

Ο Απρίλιος φέρνει μια τεράστια άνθιση. Νοητική ψυχική! Μια θεραπεία…

Και εννοείτε ότι θα προσαρμοστούμε στις μεγάλες πλανητικές αλλαγές που έφερε ο προηγούμενος μήνας…

Η πανσέληνος του μήνα φέρει τα πάνω κάτω γύρω από τις σχέσεις καθώς είναι στο ζώδιο του Ζυγού.
Καλό είναι εκείνες τις μέρες να μην αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου καθώς και να μην τσακωθείς με τον σύντροφό σου ή με τους συνεργάτες σου..

Παράλληλα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, που πέρασαν στους Ιχθύς …και στον Υδροχόο αντίστοιχα, ο μήνας αυτός περιλαμβάνει μια έκλειψη στις 20 Απριλίου αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 21 Απριλίου…

Καθυστερήσεις μπέρδεμα… προβάλετε να τακτοποιήσετε παλιές υποθέσεις διότι μετά θα έχετε θέματα & μια κατάσταση κούκου…😉

Ριζικές αλλαγές σε κοσμική ενέργεια & συνηδητοτητα…
Σκάνδαλα και βρωμιές έρχονται μπροστά Σας…
Άσε που 11 Απριλίου αλλάζει Αφροδίτη και περνάει στους Δίδυμους… Και εκεί έχει να πέσει φουλ ψέμα & απιστίες σε σχέσεις & συνεργασίες…+ Αποκαλύψεις για κορυφαία πρόσωπα για διάφορες ανωμαλίες & ψεύτικα προφίλ!
Προσοχή!! Θα περάσουμε τέλεια και αυτόν τον μήνα οεο 😉

🪩Κριός:

Τακτοποιήστε ότι έχετε έως της 13..
Κάτι ασήμαντο ή και όχι τόσο καλό μπορεί τον μήνα αυτό να παίξει καθοριστικό ρόλο στη θετική εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.
Η έκλειψη στις 20/4 φωνάζει και σε καλεί να βρεις το θάρρος να κάνεις την υπέρβαση που απαιτείται για να βγεις κερδισμένος.
Εγκράτεια στα οικονομικά. Στην οικογένεια αναταράξεις και σε μεγάλο ποσοστό εξαιτίας σου. Αν αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου θα διορθωθούν πολλά. Τώρα στα ερωτικά… κοίταξε μην γίνεις μπίλιες με το ταίρι σου στις 6/4 ή με τον όποιον. Γενικώς ψάχνεσαι τον Απρίλη καθώς είναι ο μήνας σου. 21/4 και μετά επιστρέφει κάποιος πρώην….& Έρχονται μπροστά σου προκλήσεις!!

🪩Ταύρος :
…. 3/4 που και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου οι επικοινωνίες… σε ευνοούν.
Τόλμησε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
Έχεις και την επίδραση του Άρη επίσης.
Όμως πρόσεξε γιατί από τις 21/4 όπου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή και μάλιστα στον Ταύρο, μπορεί να πρέπει αναθεωρήσεις σε πολλά. Για αυτό να είσαι συζητήσιμος και ευέλικτος στις απόψεις σου.
Σε κάθε περίπτωση η Αφροδίτη λειτουργεί υπέρ σου στο θέμα των ερωτικών είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είσαι στις καταστάσεις να δίνεις λίγο χρόνο.
Ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει, ζύγισέ τα για το αν τον θέλεις στη ζωή σου ή όχι…. γιατί θα πληρώσεις τίμημα!!

🪩Δίδυμοι :
…. Η ενέργειά σου πέφτει σε φυσιολογικά επίπεδα, το ίδιο και οι ρυθμοί σου..
… Από τις 11/4 η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει ευθυμία και καλύτερη διάθεση. Αυτό που χρειάζεσαι πάνω απ’ όλα είναι αρμονία για ομορφύνει η ζωή σου. Για τα οικονομικά σου υπάρχει ανησυχία γιατί θα κάνεις παραπάνω έξοδα και κάποια από αυτά παρορμητικά.
Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή από τις 21/4 φέρνει μπερδέματα, παρεξηγήσεις, μυστικές συναντήσεις και μια γενικότερη ταραχή και αγωνία.
Επαγγελματικά βάλε νέους στόχους και να περιμένεις περισσότερες υποχρεώσεις.
Θέλεις να ξεχωρίσεις επαγγελματικά. Από την άλλη ίσως έχεις εμπόδια αλλά μην το βάζεις κάτω. Ένα βήμα τη φορά. Στα ερωτικά είσαι λίγο μπερδεμένος το τελευταίο διάστημα και θέλεις να βάλεις τη ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και σε μία τάξη, σε αυτό δεν βοηθάνε οι σύντροφοι σου, βάζω πληθυντικό γιατί είσαι Δίδυμος και ποτέ δεν ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση ίσως θελήσεις μια μικρή απομόνωση για να καθαρίσεις το κεφάλι σου… ξεκινά Αυτογνωσία Καθαρισμό!!

🪩Καρκίνος :
Ο Άρης σε δυναμώνει…Και αυτό σε εφοδιάζει, σε κάνει ενεργητικό και δραστήριο.
Αλλά φέρνει εκνευρισμό και ένταση. Θα έχεις αλλαγές στη διάθεσή σου προσπάθησε να τις ελέγξεις για να αποφύγεις καυγάδες.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις αν πρόκειται κυρίως να ταξιδέψεις.
Μην το βάζεις κάτω. Θα σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στις 6/4 η πανσέληνος φέρνει τα πάνω κάτω σε οικογένεια και επαγγελματικά. Δεν σε φοβάμαι, θα ανταπεξέλθεις μια χαρά. Πρόσεχε, ζηλεύουν τυχόν επαγγελματική άνοδο. Ενώ απολαμβάνεις τη σταθερότητα, αν είσαι σε σχέση τον Απρίλιο θα παρατηρήσεις πως κάτι σου λείπει και ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του single life… Φυσικά αυτό είναι μια παρορμητική σκέψη καθώς όλες οι σκέψεις έτσι είναι. Σε κάθε περίπτωση ίσως πάρεις λίγη απόσταση από την ερωτική σου ζωή για να σκεφτείς. Ο θεός και ψύχη σου…προσοχή σε μετακινήσεις & μηνύματα!!!

🪩Λέων :
Μεγάλη εύνοια σου στέλνει ο Δίας σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση και εργασία. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία χαμένη. Με τον Ερμή στον Ταύρο, και την ανάδρομη πορεία του από τις 21/4, προσοχή στα επαγγελματικά.
Άσε τις αποφάσεις γι’ αργότερα. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν κι εκεί, προσοχή! Η έκλειψη στις 20/4 σε βγάζει από την αδράνεια. Πολλές ευχάριστες στιγμές θα περάσεις αυτόν τον μήνα, μη χάσεις καμία πρόταση για διασκέδαση. Στον ερωτικό τομέα είσαι από τους τυχερούς, καθώς και έχεις πολύ πέραση όπως πάντα άλλωστε, και μία απρόσμενη γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Εσύ που είσαι σε σχέση ίσως κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου και ξεχαστείς λίγο από τα παράπονα που «δικαίως» έχεις….
Πολλές θα αποκτήσουν σύντομα απογόνους!!!

🪩Παρθένος :
… Κάθε τόσο εντάσεις και εμπόδια μικρά και μεγάλα.
Τον Απρίλιο όμως κάτι αλλάζει. Ο Ερμής μπορεί να γυρνάει ανάδρομος στις 21/4, για σένα όμως αν κάνεις σωστές και προγραμματισμένες κινήσεις θα σου βγει σε καλό… Εμφανίζονται εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην άκρη και δεν έχεις καμία δικαιολογία… Εμπόδια σε κάποιο ταξίδι ή κάτι με το εξωτερικό αλλά δεν σε φοβάμαι. Κάποια απρόσμενα χρήματα φαίνονται στον ορίζοντα. Φίλοι και συνεργάτες θα είναι δίπλα σου τον μήνα αυτό, πράγμα που βελτιώνει την καθημερινότητά σου. Ετοιμάσου να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να βάλεις ένα άτομο στη ζωή σου σε πιο ερωτικό επίπεδο. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία στην ουσία των πραγμάτων και να μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου….
Πάψε να αναλύεις κοίτα λίγο την ομορφιά σε όλα!

🪩Ζυγός :Ο Άρης στον Καρκίνο και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 6/4.
Προσοχή, όχι παρορμητισμούς που θα φέρουν εντάσεις.
Στις 11/4 η Αφροδίτη στους Διδύμους, που είναι και κυβερνήτης σου, φέρνει ηρεμία και σε κάνει να σκέφτεσαι και να φέρεσαι με λογική. Με τον Ερμή ανάδρομο τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες, φρόντισε να κάνεις τις σωστές συνεννοήσεις και να αποφύγεις τυχόν λάθη. Με τη νέα Σελήνη στις 20/4 δώσε προσοχή στους κοντινούς σου ανθρώπους. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες. Τόλμησε πολλές αλλαγές… Δεν συνιστάται ένας παράνομος έρωτας γενικώς αλλά ειδικώς για σένα, Ζυγέ. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου βελτιώνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή γιατί τα πράγματα θα βελτιωθούν μέρα με τη μέρα. Ίσως αναπολείς μία παλιά σου σχέση, όμως δίνω πιθανότητες επανασύνδεσης – απλά όχι για πολύ….
Κάποιο ταξίδι σου φέρνει χαρά & νέες περιπέτειες!!!

🪩Σκορπιός :
Ο Μήνας κοσμικών ακτίνων σας βρίσκει σε ευνοημένη θέση στο πλανητικό σκηνικό…και όλα φαίνεται να σας πάνε καλά, αρκεί να είστε προσεκτικοί, μην προκύψουν παρεξηγήσεις στο σπίτι ή τη δουλειά λόγω του ανάδρομου Ερμή. Και τα οικονομικά καλά… λίγη προσοχή και αυτός θα είναι ο μήνας σου. Οι ευκαιρίες δεν θα είναι λίγες αλλά μπορεί να είναι στα πιο απίθανα μέρη και στις πιο απίθανες συνθήκες. Σε ερωτικό επίπεδο κλασικά όλα πολύ καλά, απλά πρόσεξε μην μπερδεύεις φιλικές σχέσεις με ερωτικές και γενικώς φρόντισε να είσαι ξηγημένος και να μη δίνεις μεικτά μηνύματα, κοινώς φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις. Μην ταλαιπωρείς άτομα για τα οποία δεν ενδιαφέρεσαι για αυτά γιατί θα εκτεθείς….
Ξεκαθάρισε τι Θες να χωρίσεις η να προχωρήσεις???

🪩Τοξότης :
Ταλαιπωρία έως της 10/4 με παλιά θέματα που θέλουν λύση….
Μετά της 11/4, με την Αφροδίτη απέναντί σου, η χαρά και η κοινωνικότητά σου δεν θα κρύβονται. Η έκλειψη στις 20/4 δείχνει τα ερωτικά σας να παίρνουν φωτιά. Μήπως όμως μέσα στο μήνα είναι να κάνεις κάποιο τσεκ απ; Ή να επισκεφτείς κάποιον γιατρό ειδικό για θέματα υγείας από το παρελθόν; Επίσης, οικονομικές ανησυχίες θα έχεις άλλα κάνε μια προσπάθεια να τα λύσεις… Προσοχή! Όχι βιαστικές κινήσεις, ό,τι κάνεις μόνο έπειτα από σκέψη. Κάποιος στο σπίτι σε χρειάζεται και δεν πρέπει να νιώθεις ότι κάνεις αγγαρεία. Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και θα νιώσεις τη χαρά της βοήθειας, χαχαχαχαχά! Τα ερωτικά σου είσαι λίγο μπερδεμένος καθότι έχεις τη διάθεση και την τάση, δεν έχεις όμως τον χρόνο. Εσύ που είσαι ήδη σε κάποια σχέση θα βρεις τρόπους να την ανανεώσεις και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της. Μία ανεπιθύμητη συζήτηση μέσα στον μήνα είναι σίγουρη, μπορεί να συνοδευτεί και με μία αποκάλυψη, τώρα δική σου, δική του… θα δείξει!
Ένας πρώην μια πρώην θέλει επαναφορά τι θα κάνεις?

🪩Αιγόκερως:
Χαλαρώστε λίγο έρχονται μπροστά Σας πολλά δώρα…
Και πολλά ξεκσθαρισματα Φίλοι μου!
… Επίσης στις 6/4 η Πανσέληνος δημιουργεί θεματάκια οικογενειακά και επαγγελματικά και θα φέρει εκνευρισμούς και εντάσεις. Μην παρασυρθείς, μείνε ζεν (σωθήκαμε). Η έκλειψη – νέα Σελήνη στις 20/4 φέρνει αλλαγές και πρέπει να προσαρμοστείς. Και φυσικά αυτό θα γίνει κι ας σιχαίνεσαι τις αλλαγές. Ερωτικά μια παλαιότερη γνωριμία εμφανιστεί πάλι. Δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί του; Αν είσαι σε σχέση ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι, αρχίζουν σιγά-σιγά και σε ενοχλούν τα πάντα. Πιες μια βαλεριάνα, θα σου περάσει. Εδώ είναι που ο ανάδρομος Ερμής εμφανίζει παλιές εκκρεμότητες. Κάποια σχέδια ή κάτι που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν. Αυτό θα είναι για λίγο, γι’ αυτό δεν θέλω απογοητεύσεις. Μακριά από διαφωνίες αλλά κι αν προκύψουν αυτές, η ευγένεια και ο ήρεμος διάλογος τα φτιάχνουν όλα… Ξεκινά Αυτοβελτιωση & κάποιο σπορ θα σε βοηθήσει!

🪩Υδροχόος :
Προσοχή στην σωματική και ψυχική σου υγεία..
Πολύ στρες έχετε & ανήμπορια…
Μια αποτοξίνωση από όλα θα σε βοηθήσει πολύ! Επίσης..
θα σε βοηθήσει η πίστη στον εαυτό σου. .
Κάποιες παρεξηγήσεις και ένταση στη δουλειά, θέλουν προσοχή μην εξελιχθούν σε κάτι χειρότερο. Και γενικά πρόσεχε λίγο παραπάνω τι λες και μην ξεχνάς τους τρόπους σου. Γενικά αυτόν τον μήνα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Η κοινωνική σου ζωή θα πάει καλά …Μην πιστέψεις εύκολα τα κουτσομπολιά. Από τις 11/4 η θέση της Αφροδίτης φέρνει χαρά και έντονη ερωτική διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν είσαι σε διάθεση να ασχοληθείς με γκομενικά καθώς αυτό που σε απασχολεί δεν είναι κάτι το εφήμερο αλλά κάτι το βαθύ και το ουσιαστικό. Αλλά ποιος τρέχει τώρα; Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, δεν χρειάζεται κάθε μέρα να κάνετε κάτι το διαφορετικό, μπορείτε να αράξετε…. χαλαρώστε Ζεν ομμμμ!!

🪩Ιχθύες :
Καθαρισμό τσάκρα χρειάζονται τα ψάρια… η ενέργειά σας είναι… μπλοκαρισμένη.
Αυτό αλλάζει εντελώς τον Απρίλιο και βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό Ερωτικές γνωριμίες και πολλές δραστηριότητες μέσα στον μήνα. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου αλλάζει πολλά προς το καλύτερο…
Μην αγχώνεσαι, όλα για καλό γίνονται. Άραγε να υπάρχει χειρότερη ατάκα από αυτή; Θα δεις ότι σε διακατέχει μια ηρεμία ανακουφιστική… Εννοείται βέβαια ότι η διέλευση του Κρόνου δεν είναι απλή υπόθεση. Θα μπουν όμως όλα σε μια σωστή σειρά. Από τις 11/4 στο σπίτι υπάρχει ανέλπιστη ηρεμία και στο φιλικό περιβάλλον μια παρεξήγηση ξεχνιέται. Με λίγη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις. Πρόσεχε αυτόν τον μήνα μη δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Τώρα όμως εσύ που δεν είσαι συνηθισμένος σε ήρεμα σκηνικά σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να προκαλέσεις αναστάτωση. Εσύ που είσαι ελεύθερος θα απολαύσεις πολύ φλερτ και νέες γνωριμίες, προσοχή στα μεγάλα λόγια -όχι που θα ακούσεις αλλά κυρίως που θα πεις. Εσύ που είσαι σε σχέση ξεκίνα να γίνεσαι λίγο πιο καχύποπτος με τη σχέση σου, έτσι προληπτικά….
Μην βρεθείς προ εκπλήξεων!!!

Μοιραστείτε το…