Ζώδια & Τάσεις Δεκαπενθήμερου 15/5 … έως τέλος Μαΐου

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δεκαπενθήμερου 15/5 … έως τέλος Μαΐου

Κριός
Ο Ερμής Σε ορθή πορεία & τα επαγγελματικά και η εξέλιξη τους
βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο για σένα!
Κάποιες πλανητικές όψεις μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό…
Κοντά στην Νέα Σελήνη στις 20…
… Απόφυγε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες με ανώτερους σου και μετρίασε την ανυπομονησία σου.
Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό προφίλ σου και να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο σου. Κράτησε μακριά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου απ’ όλα όσα σου δημιουργούν άγχος και μην ξεσπάς επάνω του τα νεύρα σου.
Είναι η πηγή ενέργειας σου κι από αυτόν αντλείς δύναμη στα δύσκολα.
Ρομαντικές νέες γνωριμίες προκύπτουν, που υπόσχονται πολλά!

Ταύρος
Αν & η εβδομάδα ξεκινάει με Δημιουργία…
έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις, προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Κάποιες μικρές δυσαρμονικές όψεις φέρνουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου, παρά την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία.
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντα σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς όλα κινούνται ομαλά.
Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσε τον στον αγαπημένο σου /η…και κάντε πράγματα μαζί.
Εσύ που είσαι μόνη /ος το σύμπαν λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες!

Δίδυμοι
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη Σεζόν… χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή.
Εάν εξαιρέσεις κάποια μικρά εμπόδια στη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση του προγράμματος σου, όλες οι άλλες όψεις της εβδομάδας λειτουργούν βοηθητικά.
Ο Ερμής σου δίνει τη θετική του ενέργεια και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.
Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδια σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου.
Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας δεν χάλασε και ο κόσμος!!

Καρκίνος
Μικρές εντάσεις στα εργασιακά θα πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου.
Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση.
Κατά τα άλλα τα σχέδια σου αρχίζουν να προχωρούν σύμφωνα με τους προγραμματισμούς σου.
Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου, κάνε ένα διάλειμμα από τα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν!!

Λέων
Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου, τα οποία όμως είναι προσωρινά και που η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει σύντομα. Οι πλανήτες σου δίνουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα, γι’ αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες …
Νέες γνωριμίες για εσένα που κανείς παρέα με την μοναξιά!!

Παρθένος
Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς…
.. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη στην επικοινωνιακή σου ικανότητα και ευελιξία.
Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση…
Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου.
Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη/ος καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου. …
Θέματα περιουσιακών έρχονται μπροστά Σας για τακτοποίηση!

Ζυγός
Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου.
.. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους.
Εσύ που είσαι μόνη/ος παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου!

Σκορπιός
Κάποιες ενέργειες δεν ευνοούν επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Τακτοποίησε πιθανές παρελθοντικές εκκρεμότητες έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο.
Άσε τον χρόνο να φέρει με φυσικό τρόπο τις εξελίξεις.
Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου.
Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη/ος η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή!!

Τοξότης
Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και ρίχνουν τις επιδόσεις σου!
Από την Τετάρτη όμως, ανακτάς και πάλι τον έλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου!
.. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον την ερωτικό/η σύντροφο σου θα πρέπει αν είσαι προσεκτική/ος καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του, ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν!!

Αιγόκερως
Αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.
Οικογένεια οικονομικά υγεία!
.. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα.
Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα.
Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου!!

Υδροχόος
Στο ξεκίνημα της η εβδομάδας δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας σου.
Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας… που το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδια σου.
Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου…
Μετά την Νέα Σελήνη απογείωση έρχεται Στα οικονομικά επαγγελματικά σου!!

Ιχθύες
Με πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ξεκινά η εβδομάδα…
Διατήρησε τον έλεγχο και μην διαταράσσεις την ψυχολογία σου.
Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς ενοχικά.
Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να παίζει με τα νεύρα σου.
Θέματα παιδιών & υγείας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!
.. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους.
Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη/ος προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου!!
Η Νέα Σελήνη σε παραπέμπει σε
Νέες Εναλλακτικές θεραπείες που χρειάζεται το σώμα σου και η ψυχολογία σου!
Ψαξ’ το!

Μοιραστείτε το…