Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 7/5/2023

ΖΩΔΙΑ

Τάσεις Ζωδίων 1ου Δεκαπενθήμερου Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε να είστε εριστικοί όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ξοδέψτε την δραστηριότητα σας στην εργασία.
Οι παρεξηγήσεις τρίτων δεν σας αφορούν.
Όσοι διεκδικείτε χρήματα φροντίστε να εντείνετε τις προσπάθειες σας.
Η έκλειψη της εβδομάδας επηρεάζει τα οικονομικά σας και ζητήματα της σταδιοδρομίας σας. Μπορείτε όμως να εξωραΐσετε το στενό περιβάλλον ή να βελτιώσετε μια σχέση που σας αφορά.
Τέλος φροντίστε τις κοινωνικές σας συναναστροφές και υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, βελτιώνουν τη διάθεση, αλλά η έκλειψη της Παρασκευής επηρεάζει μεταξύ άλλων και την υγεία σας. Πολλά πράγματα σας απασχολούν και αρκετά από αυτά μπορούν να διογκωθούν ή να εξελιχτούν, αν δεν προσέξετε. Φροντίστε να είστε συνεπείς στο χειρισμό οικονομικών υποθέσεων και αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όσοι νομίζετε ότι οι αποφάσεις που θέλετε να πάρετε έχουν ωριμάσει, δεν έχετε παρά να τις κάνετε πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και είναι υπαίτιος για τον εκνευρισμό και τις απροσεξίες σας. Το περιβάλλον επηρεάζει τη διάθεσή σας και αυξάνει την ενασχόλησή σας με νευραλγικά για εσάς ζητήματα. Η έκλειψη της Σελήνης σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο στην εργασία, ή σας αφαιρεί τη διάθεση της επικοινωνίας, ή αναβάλει κάποια μετακίνηση. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας βοηθά να υπερασπιστείτε τα οικονομικά σας, ή να διεκδικήσετε αποτελεσματικά κάποια σχετικά σας δικαιώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη, από τους Διδύμους θολώνει λίγο το τοπίο στα αισθηματικά σας, αλλά αναγκάζει τους ελεύθερους να γίνετε πιο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας.
Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δίνει ένα τόνο αβεβαιότητας στην εβδομάδα που διανύουμε. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε να καταλήξετε σε συμφωνίες αν δεν είστε βέβαιοι ότι έχετε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.
Η εβδομάδα παρουσιάζει πολλά γεγονότα, μερικά εκ των οποίων δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Μάθετε να ελίσσεστε καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Βεβαιωθείτε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή πριν πάρετε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις. Η κατάσταση βελτιώνεται την τρίτη εβδομάδα του μήνα και γι αυτό πρέπει να κάνετε υπομονή. Η έκλειψη της Σελήνης μπλοκάρει αρκετές από τις αποφάσεις και τις δραστηριότητές σας, ενώ επηρεάζει και τις σχέσεις που πηγάζουν από την οικογένεια. Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σε ανθρώπους που συνεχίζουν να χρειάζονται τη βοήθειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων, εσείς, επειδή είστε και τα καλά παιδιά του συστήματος, έχετε σημαντικές επιδόσεις στην εργασία σας. Παρόλα αυτά όμως, όσοι είστε οδηγοί ή ασχολείστε με μηχανήματα, φυλαχτείτε από απερισκεψίες που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Αισθηματικά, έχετε ευκαιρίες απροσδόκητων ευχάριστων εξελίξεων. Κοινωνικά, γίνεστε δημοφιλείς και οικονομικά να είστε προνοητικοί σε κάθε καινούριο εγχείρημα εξόδων. Στο σπίτι, είναι τα παιδιά που χρειάζονται την σοφή σας καθοδήγηση.

ΖΥΓΟΣ
Τα νεύρα σας φαίνεται να είναι λίγο τεντωμένα τις μέρες αυτές. Ερμής και Άρης κάνουν τα πάντα για να τα δοκιμάζουν. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε χρήσιμες δραστηριότητες και διατηρήστε βασικούς σας συμβούλους τη σύνεση και την προσοχή. Στα οικονομικά βελτιώνεστε λίγο ή εξυπηρετήστε από παράγοντες του περιβάλλοντος. Στα αισθηματικά σας είστε ανικανοποίητοι και ανυπόμονοι για καταστάσεις που άλλοτε βρίσκατε συμπαθητικές. Σε περίοδο εκλείψεων μην παίρνετε όλα τα πράγματα τοις μετρητοίς και μην χάνετε την υπομονή και το χιούμορ σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επηρεάζεστε άμεσα από την έκλειψη της Σελήνης της Παρασκευής καθώς πραγματοποιείται στον άξονά σας με τον Ταύρο. Η διάθεσή σας μεταβάλλεται καθημερινά, ή και στιγμιαία. Υπερασπιστείτε τα δικά σας δικαιώματα, αλλά και εκείνα των αγαπημένων σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και φροντίστε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. μην αφήνετε τα συμφέροντα σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι και κρατήστε σε απόσταση ασφάλειας τους δικούς σας από αυτά. Πάνω απ’ όλα φανείτε ειλικρινής στον εαυτό σας και δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους με τους όποιους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνάτε μια περίοδο δοκιμασιών, αλλά η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει. Η αλήθεια είναι ότι έχετε βοήθεια από σημαντικούς ανθρώπους, ενώ η δεξαμενή της σκέψης σας συνεχίζει να σας εφοδιάζει με λύσεις. Ο Άρης συνεχίζει να διατηρεί μια νευρική ατμόσφαιρα στο στενό περιβάλλον. Η έκλειψη της Σελήνης την Παρασκευή σας θέλει να υπερασπίζεστε αγαπημένους, ή να αναλώνεστε σε υποθέσεις τρίτων. Προσέξτε ενοχλήσεις υγείας και μην παρασύρεστε από διαθέσεις της στιγμής που σας κάνουν απρόσεκτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίστε την έκλειψη Σελήνης της εβδομάδας με το να μην σταματάτε τις προσπάθειες για τους όποιους στόχους έχει ο καθένας από εσάς. Μην αφήνετε κρίσιμες γνωριμίες αναξιοποίητες και μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. Όσοι έχετε θέματα υγείας, μικρά ή μεγάλα, μην τα αμελείτε και όσοι χρειάζεστε μια οικονομική βοήθεια απευθυνθείτε σε εκείνους που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Τέλος, οι δικές σας βαθύτερες ανάγκες, που ενδεχομένως τις έχετε λίγο ξεχάσει, αποτελούν το βασικό μοχλό, των αλλαγών εκείνων που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιμεληθείτε τις ενέργειες και φανείτε διορατικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε τις μέρες αυτές. Περιορίστε τις επιδιώξεις σας μέσα στα ρεαλιστικά πλαίσια της εποχής, λόγω και της έκλειψης της Σελήνης.. Υπάρχει ο κίνδυνος για απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σας και για ένα διάστημα θα πρέπει να αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Επαγγελματικά ίσως δεχτείτε ένα κύμα πίεσης ή νέες υποχρεώσεις. Ερωτικά μπορείτε να περάσετε καλύτερα ενώ οι κοινωνικές προσκλήσεις συνδυάζουν σκοπιμότητα και ευκαιρία, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ
Η εβδομάδα της έκλειψης Σελήνης είναι φυσικό να έχει ιδιαιτερότητες. Παρατείνετε λοιπόν λίγο ακόμη την ανοχή σας απέναντι σε αυτούς που γίνονται η αιτία της ταλαιπωρίας σας. Μην αφήνετε ανυπεράσπιστες τις θέσεις σας στα επαγγελματικά σας αλλά και μην κοινοποιείτε τα σχέδια που θέλετε να εφαρμόσετε για αυτά. Ερωτικά ελιχθείτε για να αποδείξετε στο σύντροφο σας ότι σας αφορά. Σε αυτή την μεταβατική περίοδο πάντως, η καταιγίδα που έχει ξεσπάει τείνει να απομακρυνθεί και μια πιο φωτεινή περίοδος έρχεται για εσάς.


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…