Ζώδια 1ου Δεκαπενθημέρου του Αυγούστου 2023

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Κλείσε καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις
Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο μέχρι τις τελευταίες μέρες του μήνα, όπου κι αν βρίσκεσαι, υπάρχουν υποχρεώσεις της καθημερινότητας που χρειάζονται την παρέμβασή σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2023 είναι εδώ για να σου θυμίσουν πως με το άγχος και τον εκνευρισμό δεν θα κερδίσεις τίποτα. Αντιθέτως, θα δυσκολέψεις τη ζωή σου. Αξιοποίησε τις μέρες γύρω στις 10/8 και 16/8 για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ηρεμήσεις.
Η Αφροδίτη για έναν ακόμη μήνα, είναι το συμπαντικό δώρο του φετινού καλοκαιριού για σένα. Παρότι ανάδρομη, συνεχίζει να φέρνει στιγμές διασκέδασης, χαράς, έρωτα !!!

Ταύρος
Δημιουργικά σχέδια και ερωτικές υποθέσεις
Οι πλανητικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο είναι πιο ευνοϊκές για σένα και τα σχέδια σου προωθούνται. Μέχρι τις τελευταίες μέρες του μήνα έχεις ενέργεια, νιώθεις δυναμισμό και παίρνεις πρωτοβουλίες. Ό,τι έχει σχέση με τη δημιουργική σου έκφραση, τα παιδιά αλλά και ερωτικές υποθέσεις ευνοείται. Αξιοποίησε τις ημέρες γύρω στις 10/8 και 16/8!!

Δίδυμοι
Προσοχή στις οικογενειακές εντάσεις και τις διαφωνίες
Όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να κάνεις μια επανεκκίνηση, οικογενειακά ζητήματα που ζητάνε την προσοχή σου δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Ακόμη περισσότερο, διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειάς σου φέρνουν εντάσεις, νευρικότητα και επιθετικότητα. Καλύτερες μέρες για να προωθήσεις την επικοινωνία και να κάνεις σωστές ενέργειες είναι γύρω στις 10/8 και 16/8. Πάντα όμως με προσοχή και επιφυλακτικότητα.

Καρκίνος
Επιδίωξε μικρές αποδράσεις και φιλικές συναναστροφές
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ενδείκνυται περισσότερο για να κάνεις πολλές μικρές εκδρομές και όμορφες εξορμήσεις παρά να μείνεις σε ένα μέρος μόνιμα. Χρειάζεσαι πιο πολύ από άλλες φορές τη συναναστροφή με άλλους. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου τονίζουν τη σημασία της αλλαγής παραστάσεων για σένα και των νέων εμπειριών.

Λέων
Επανεξέτασε με σοβαρότητα τα νέα ξεκινήματα
Η προσοχή σου είναι στραμμένη στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Αυτό κάποιες φορές φέρνει μια νευρικότητα κι έναν παρορμητισμό που σε βγάζει εκτός ισορροπίας. Συζήτησε με τους δικούς σου ανθρώπους όχι τόσο για να σου δώσουν εκείνοι λύση, όσο για να ακούσεις εσύ η ίδια καθαρά τους προβληματισμούς σου. Δείξε μια παραπάνω προσοχή σε παρορμητικές αγορές και έξοδα χωρίς σοβαρό λόγο.
Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 16/8 ωθεί σε νέα ξεκινήματα τα οποία χρειάζονται επανεξέταση και προσοχή


Παρθένος

Αξιοποίησε με σύνεση την ενέργεια και το δυναμισμό σου
Από τον προηγούμενο μήνα οι τάσεις που επικρατούν μέσα σου είναι δύο. Από τη μια νιώθεις δραστήρια και δυναμική. Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη, παίρνεις πρωτοβουλίες και διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις. Από την άλλη όμως, έχεις μια παραπάνω νευρικότητα που φέρνει εντάσεις, άγχος και υπερδιέγερση. Οι καλύτερες μέρες για να αξιοποιήσεις την επιρροή αυτή του Άρη στο ζώδιό σου είναι στις 1/8, 16/8 και 22/8.

Ζυγός
Κράτα μυστικά σχέδια, ενέργειες και επαφές
Με Ερμή και Άρη να διέρχονται τον πιο κρυφό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου, οι σκέψεις, οι ιδέες αλλά και οι ενέργειές σου παραμένουν στο παρασκήνιο. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023 σε συμβουλεύουν να κρατήσεις για την ώρα τα σχέδια σου κρυφά. Η περίοδος ενδείκνυται για να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, ενώ η ανάγκη σου να περνάς αρκετό χρόνο μόνη είναι μεγαλύτερη.
Οι ευκαιρίες για φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές δε λείπουν και σου δίνουν την ευκαιρία να αποφασίσεις τι χρειάζεσαι κάθε στιγμή.


Σκορπιός

Οι φίλοι σου προωθούν τα σχέδιά σου
Η ενέργειά σου είναι στραμμένη στον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ χαρακτηριστικό της περιόδου είναι η προθυμία σου για συμμετοχή σε ομάδες και δράσεις συλλογικού ενδιαφέροντος. Φυσικά και οι φίλοι είναι σημαντικοί για σένα και προωθούν τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα στις 10/8 και 16/8. Λίγο περισσότερη προσοχή δείξε στις 2/8 αλλά και από τις 24/8. Αυτές τις ημερομηνίες ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα αυτό μπορεί να φέρει κάποια μπερδέματα και παρεξηγήσεις.
Οι συντροφικές σου σχέσεις διανύουν μια περίοδο εξυγίανσης

Τοξότης
Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σε κρατούν σε εγρήγορση
Με φορτισμένο ενεργειακά τον τομέα της εργασίας σου λόγω των πλανητικών επιρροών του Αυγούστου δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις όσο θα ήθελες. Άγχος, εκνευρισμός και διαφωνίες με συναδέλφους είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ενώ η τάση για μικροατυχήματα και παρορμητικές κινήσεις είναι πιθανή. Δεν αποκλείεται επίσης θέματα με ένα από τους δυο γονείς να σε επηρεάζουν και να βάζουν εμπόδια στο πρόγραμμα των διακοπών σου.
Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, η εύνοια της Αφροδίτης από τον Λέοντα, αν και ανάδρομη, συνεχίζει να εκπέμπει σε μήκη κύματος συμβατά με τις βαθύτερες ανάγκες σου και να φέρνει στιγμές χαράς. Κατά ανάλογο τρόπο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό οδηγεί σε νέα ξεκινήματα!

Αιγόκερως
Ζήσε νέες εμπειρίες και άλλαξε παραστάσεις
Από τους τρεις μήνες του φετινού καλοκαιριού ο Αύγουστος είναι με διαφορά ο πιο ευνοϊκός για σένα. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023 σε καλωσορίζουν σε μια περίοδο όπου μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου πιο χαλαρό και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ηρεμία και χαλάρωση. Αντιθέτως θα νιώσεις την ενέργειά σου ανεβασμένη και την ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες τονισμένη.
Έτσι θα χαλαρώσει ο νους από τις υποχρεώσεις και θα γεμίσει με άλλα ενδιαφέροντα.

Υδροχόος
Ανεβασμένη σεξουαλικότητα και εσωτερική μεταμόρφωση
Η περίοδος που διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού κρύβει μια προοπτική εσωτερικής μεταμόρφωσης για σένα. Μέσα από τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων σου με τους άλλους που προηγήθηκε, ανακάλυψες κι εσύ κομμάτια του εαυτού σου που θέλεις να βελτιώσεις. Ό,τι βρίσκεται κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια, όπως ιδέες, πεποιθήσεις και αντιλήψεις που δεν σε εξυπηρετούν, τώρα είναι η στιγμή να τα αναγνωρίσεις και να τα αντικαταστήσεις.
Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη και νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς σε βαθύτερα επίπεδα με το σύντροφό σου. Στις 16/8 η Νέα Σελήνη σε καλεί σε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες
Φρόντισε τις σημαντικές σου σχέσεις
Ο φετινός Αύγουστος συνοδεύεται από μεγάλη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών σου. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν επικοινωνιακές διέξοδοι, ανάγκη να βρεθούν λύσεις και να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, διαφωνίες και συγκρούσεις σε αναστατώνουν. Ο Άρης στον τομέα αυτό ενεργοποιεί τα σημεία που σε ξεχωρίζουν από τους άλλους. Βάζει στο περιθώριο αυτά που σε ενώνουν και οι ευκαιρίες για συμβιβασμό δε λείπουν.
Αξιοποίησε τις μέρες γύρω από τις 10/8, 16/8 και 25/8. Επιστράτευσε τη διαίσθηση και τους καλούς σου τρόπους για να εξομαλύνεις τα κακώς κείμενα!

 

 


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…