Ζώδια 2ου Δεκαπενθημέρου του Ιουνίου 2023

ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις Ζωδίων Δεύτερου 15νθημερου Ιουνίου 2023

 

Κριός
Μια οικονομική συμφωνία στα μέσα του μήνα ξεκινά για εσάς ή μια καινούρια συνεργασία με καλύτερες προοπτικές, είναι ευχάριστα γεγονότα που φέρνουν χαρά και ευτυχία στην καθημερινότητα σας. Είναι σχεδόν βέβαιο πως όσα περισσότερα κερδίζετε, τόσο περισσότερα θέλετε να ξοδεύετε για να ικανοποιείτε τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά και για να καλύπτετε τα έξοδα κάποιων φίλων ή αγαπημένων ατόμων. Προσέξτε να μην χάσετε την ισορροπία, γιατί είναι πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να προκληθούν προβλήματα!
Τα αισθηματικά σας θα έχουν διαφορές κόντρες αλλά & πολύ πάθος!

Ταύρος
Αγαπημένοι Ταύροι μου είναι ο μήνας σας αστρολογικά ο Ιούνιος ιδιαίτερα τώρα στο δεύτερο ημίχρονο… μετά Της 16
Οι όψεις έχουν θετική επιρροή, τόσο για την επαγγελματική σας καριέρα, όσο και για την κοινωνική και την προσωπική σας καθημερινότητα, δεδομένου ότι γνωρίζετε καινούριους, χρήσιμους ανθρώπους για τη δουλειά σας, αλλά και δεδομένης της ύπαρξης του Ερμή στο ζώδιο σας υπάρχει άριστη επικοινωνία, τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τα προσφιλή σας άτομα. Ισορροπία και αρμονία προβλέπεται στο κομμάτι των οικονομικών σας, αρκεί να προστατεύσετε την τσέπη σας από σπατάλες και αστοχίες που έτσι κι αλλιώς έγιναν το προηγούμενο διάστημα!
Αισθηματικά χρειάζεται να δείξετε τι νιώθετε σε αυτόν αυτήν που σας ενδιαφέρει!

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο σας φίλοι Δίδυμοι, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, έως της 26 μετακινήστε για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, γεμίζετε το πρόγραμμα σας με συναντήσεις και συμφωνίες, παίρνετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, ενώ σκέφτεστε και αποφασίζετε γρήγορα και άμεσα. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά αδιέξοδα, ωστόσο υπάρχει και βοήθεια από κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο που σας ξελασπώνει από εκκρεμότητες και οφειλές του παρελθόντος. Μην βιάζεστε να αποκτήσετε γρήγορο κέρδος γιατί θα είναι προσωρινό και θα απογοητευτείτε!
Στα αισθηματικά σας κάντε σωστά τις επιλογές σας χωρίς να μπλέκεται πολλά άτομα μέσα στην σχέση σας!

Καρκίνος
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο στα επαγγελματικά σας…
… και στην οικονομική σας κατάσταση αυτό το διάστημα… δεδομένου ότι υπάρχει επιθυμία να ξοδέψετε παραπάνω από αυτά που μπορείτε και έτσι ίσως δημιουργηθούν εκρήξεις και συγκρούσεις στο οικογενειακό και προσωπικό σας περιβάλλον.
Προσέξτε τις αναπάντεχες εκπλήξεις που απαιτούν να ξοδέψετε χρήματα, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού, αν λειτουργήσετε χωρίς σοβαρή σκέψη και βαθιά περισυλλογή.
Επιστρέφουν άτομα από το ερωτικό παρελθόν έχετε το νου σας!

Λέων
Ο Ιούνης είναι ένας αρκετά δυναμικός μήνας στο δεύτερο 15νθημερο του για εσάς… προσφέρεται για να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, αλλά την ίδια στιγμή να φανείτε εγκρατείς στις περιττές δαπάνες και τις σπατάλες γιατί θα χάσετε το μέτρο.
Συγκρατήστε την καταναλωτική σας μανία, ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ξοδεύοντας λιγότερα, γιατί είναι πιθανό να βρεθείτε εκτεθειμένοι οικονομικά και να τρέχετε για δανεικά. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, εκμεταλλευτείτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για να δρέψετε τους καρπούς που αξίζετε…
Αισθηματικά θα περάσετε μια κρίση σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις με ασυμφωνία… οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για μια όμορφη σχέση φλογερή που υπόσχεται πολλά…!

Παρθένος
Πολλά τα διλήμματα στο κομμάτι που αφορά στην επαγγελματική σας εξέλιξη.
… ωστόσο είσαστε από τους ευνοούμενους δεδομένου ότι τα πράγματα κυλούν σε ρυθμούς κανονικούς στην καθημερινότητα σας, χωρίς να υπάρχουν κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις που θα σας βγάλουν από τα νερά σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βοηθά να πάρετε σωστές και άμεσες αποφάσεις και να κάνετε τις ενδεδειγμένες επιλογές στα ζητήματα που σας απασχολούν, να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στις κοινωνικές σας δραστηριότητες και στην εικόνα που προβάλετε προς τα έξω…
Ερωτικά κάτι αρχίζει να γίνεται Ροζ όμως μην ψειρίζετε άλλο Την μαϊμού η πολύ ανάλυση βλάπτει!

Ζυγός
Αλλάζουν πολλά σε κάθε τομέα Ζωής Σας…
ξεκαθαρίσετε όμως με τα μπερδέματα και τις οφειλές σας, και να γίνετε αρκετά επιφυλακτικοί στα έξοδα σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε μια αμφίδρομη και περίεργη περίοδο.
Σε ότι αφορά στο κοινωνικό κομμάτι της καθημερινότητας σας, οι πλανητικές όψεις είναι βοηθητικές για να κάνετε καινούριες, χρήσιμες γνωριμίες, για να κάνετε φιλίες με νέα πρόσωπα, να μεταδώσετε τις ιδέες σας με άριστο επικοινωνιακό τρόπο, να αναδείξετε την γλυκύτητα και την ευγένεια των τρόπων σας, έλκοντας ακόμα περισσότερους θαυμαστές…
Η υγεία σας όμως χρειάζεται μια προσοχή!

Σκορπιός
Απολαμβάνετε τους καρπούς από τις προσπάθειες και τους κόπους σας, μια προαγωγή, μια καλύτερη συμφωνία με τους συνεργάτες μια όμορφη γνωριμία στο αισθηματικό τομέα… και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας, φέρνουν χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές και στην κοινωνική και προσωπική σας καθημερινότητα. Αποφύγετε τις υπερβολικές καταναλωτικές τάσεις που έχετε, για να ισχυροποιήσετε την ανεξαρτησία σας, για να μην έχετε ανάγκη από τρίτες βοήθειες και δανεικά, για να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας!
Κάποια θέματα υγείας θέλουν επανεξέταση!

Τοξότης
Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο φιλικό σας Λέοντα…δεν έχετε παρά να θρέψετε τους καρπούς που σπείρατε το προηγούμενο διάστημα που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ανθηρά στη δουλειά σας ή αισθανθήκατε αρκετές πιέσεις για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.
Αισθηματικά υπάρχει ασάφεια μήπως χρειάζεστε κάποια συνεδρία με κάποιον ειδικό?
Πολλά τα μπερδέματα!

Αιγόκερως
Αιγόκεροι, διεκδικείστε μια θέση στην επιτυχία, γονιμοποιήστε τις ιδέες και τις απόψεις σας συζητώντας με τους συνεργάτες και τους φίλους, στοχεύστε στο ψηλότερο βάθρο της ικανοποίησης με ειλικρίνεια και εντιμότητα, χωρίς να τρέφετε αυταπάτες…& Ανασφάλειες! Διευθετήστε με τον καλύτερο τρόπο, οικονομικές εκκρεμότητες ή ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και έχουν να κάνουν με υπηρεσίες και πολυκοσμία, φανείτε προνοητικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, για να έχετε το πάνω χέρι στις συμφωνίες ή στις συνεργασίες σας…
Στον έρωτα παίζει κάτι δυνατό… πολλοί θα χορέψουν στο χορό του Ησαΐα…

Υδροχόος
Αποδίδουν πλέον οι σπόροι που φυτέψατε με τις προσπάθειες και τους κόπους σας, δικαιώνεστε ηθικά και υλικά οικονομικά από τη δουλειά σας, μέσα από μια προαγωγή, μια επέκταση…από ένα μπόνους, από την ανάθεση μιας ανώτερης θέσης με χρηματική αμοιβή και επενδύετε στους χώρους του σπιτιού που αγαπάτε και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι σας.
Ταξίδια Μαγικά ξεκινούν…
.. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις, λόγω της ικανοποίησης που αισθάνεστε, μην ακούτε παραπλανητικές πληροφορίες αν δεν διαπιστώσετε πώς έχουν τα πράγματα, μην κάνετε ενθουσιώδεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε…
Αισθηματικά όλα είναι υπέροχα….
Προσοχή όμως σε ατασθαλίες…& Ενθουσιασμούς… όσοι είστε δεσμευμένοι θα υπάρξει παρασκήνιο!

Ιχθύες
Μέσα από τις όποιες δυσκολίες συναντήσετε πρέπει να ωριμάσετε…ψυχή σώμα Πνεύμα…
Χρειάζεται να χτίσετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας πάνω σε γερά θεμέλια που δεν κινδυνεύουν να γκρεμιστούν με το παραμικρό.
Τώρα χρειάζεται οπωσδήποτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, να κερδίσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε πως με λίγη σκληρή δουλειά παραπάνω, μπορείτε να κατακτήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες φιλοδοξίες σας.
Αισθηματικά πρόσωπα από το παρελθόν ακόμη κρατούν την καρδιά σας…
Χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις για να μην μένετε άλλο με απορίες!
Συν Αθήνα και χείρα κινεί!