Ζώδια για το επόμενο δεκαπενθήμερο

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Ο Μηνάς κλείνει με μια πανσέληνο ξεκαθάρισμα των…
Η Αφροδίτη στην θέση που βρίσκεται ευνοεί την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή, ενώ σας φέρνει ποικιλία ενδιαφερόντων και συναντήσεων.
Η σύμπτωση και το απρόοπτο θα παίξουν ευεργετικό ρόλο σε μια καθημερινότητα με διαρκείς μεταβολές. Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων ορίζει μια νέα εποχή εξέλιξης και ευθυνών για τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος
Ραγδαίες εξελίξεις σε θέματα συναισθηματικής φύσης!
Έχετε καταφέρει να δρομολογήσετε εξελίξεις σε σημαντικά σας ζητήματα και τώρα χρειάζεται να τις βάλετε σε λειτουργία.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σημαίνει ουσιαστική τύχη, αλλά ο Άρης από τον Ζυγό σας οδηγεί σε αντιθέσεις με το προσωπικό σας περιβάλλον.
Κάποιοι εκεί σας πιέζουν να πάρετε πρωτοβουλίες, να υπερασπιστείτε δικά τους κεκτημένα και να κρατήσετε μια πιο ευνοϊκή στάση απέναντί τους.

Δίδυμοι
Κλείστε ανοιχτά μέτωπα σε παλιές σχέσεις & οικογένεια!
Πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να δώσετε ώθηση στα ενδιαφέροντα και στο συμφέρον σας. Παράλληλα σύμμαχοί σας παραμένουν η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο Άρης από τον Ζυγό. Κίνηση, συζητήσεις, νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν καθώς και κάποια θέματα υγείας..

Καρκίνος
Θέματα υγείας που σας απασχολούν.. μπαίνουν τώρα σε μια Νέα διερεύνηση!!
Δυσκολίες κυρίως στο προσωπικό σας περιβάλλον… υπάρχουν & θα συνεχίσουν..
Ανάλογα με τη σπουδαιότητα του ζητήματος που σας απασχολεί γίνεστε υποχρεωτικά πιο ευέλικτοι εκμεταλλευόμενοι έγκαιρα τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται…
Μην μένεις άλλο σε τοξικές συμπεριφορές & σχέσεις!
Αισθηματικά έχετε λόγους να είστε ευχαριστημένοι…
.. έρχονται μπροστά Σας πολλά Νέα άτομα..
Αν δεν τους διακρίνετε, σημαίνει ότι η ανασφάλειά σας έχει χτυπήσει κόκκινο, ή ότι τα απωθημένα σας δεν έχουν καλυφθεί όσο θα έπρεπε!

Λέων
Ομορφιά σε εξέλιξη…
Ανανέωση…
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να πορεύεται στο ζώδιό σας και να σας βοηθά να προβάλλεστε και να κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας.
Ο Άρης αυξάνει τη διπλωματία και την αποτελεσματικότητά σας. Οι ιδέες σας κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά πρέπει εσείς να οργανώσετε τον τρόπο και το περιβάλλον που θα λειτουργήσουν. Αισθηματικά, κάποιοι δίνετε συνέχεια σε μια καλοκαιρινή γνωριμία, ενώ άλλοι τακτοποιείτε ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε τη σχέση σας.. η μία οικονομική..
Νέα Αρχή!

Παρθένος
Πλησιάζει ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς & εξελίσσεται με ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις.
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα καλύπτει τα νώτα σας και σας βοηθά να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.
Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σας, προκαλώντας άλλοτε την ανάγκη για έξοδα χωρίς αντίκρισμα και άλλοτε φέρνοντας απρόοπτα μικρά έσοδα. Κάποιοι καταφέρνετε να βγείτε από ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που πια δεν σας ενδιαφέρει και να αλλάξετε εργασία..
Η κατοικία…& σχέση….

Ζυγός
Μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι…
Ο Άρης από το ζώδιό σας επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και σας βοηθά να κερδίσετε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας.
Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά οι περισσότερες θα αποδειχτούν χρήσιμες.
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα βοηθά τους ελεύθερους με ευχάριστες γνωριμίες.
Οι έχοντες σχέση βρίσκετε την χρυσή τομή και λύνετε κάποιες παρεξηγήσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει..
Προσοχή σε αλλαγές μέσα από Απόγνωση & βιασύνη!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα Αυγούστου θα σας καλέσει να πάρετε αποφάσεις…
Για ένα Θέμα καρδιάς!!
Η Αφροδίτη επιμελείται την δημόσια εικόνα σας και σας βοηθά να κάνετε καλύτερους ελιγμούς στα επαγγελματικά σας.
Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει ..συχνά τον συναισθηματικό σας κόσμο και παράλληλα σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Μην ξεχνάτε πως έχετε το ταλέντο να επιτυγχάνετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το βάλετε στόχο. Αισθηματικά καλείστε να προσέξετε περισσότερο έναν άνθρωπο που σας αγαπά.. ξεκαθάριστε…το τοπίο!!

Τοξότης
Το τέλος του Αυγούστου χρειάζεται να αλλάξεις συχνότητες…
Αρκετοί θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε ασάφειες που χρονίζουν και άλλοι θα επιχειρήσετε τα πρώτα βήματα μιας σειράς αλλαγών που θα σημαδέψουν τον επαγγελματικό τομέα στο προσεχές μέλλον.
Τα αισθηματικά σας από την άλλη δέχονται θετικές επιρροές από την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε δυσκολίες και να πάρετε δίκαιες αποφάσεις.
Καλοί οιωνοί προμηνύονται σε σπουδές, νέα σταδιοδρομία & μετακινήσεις!!

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος φεύγει & το τελευταίο μεγάλο φεγγάρι του θα σε ταρακούνηση!
Ο Σεπτέμβρης σε βοηθά να αναδιοργανωθείς και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.
Παραδεχτείτε τυχόν αστοχίες του παρελθόντος και ξεκινήστε τις προσπάθειες από άλλο σημείο.
Το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ το δεύτερο προβλέπεται πιο αποτελεσματικό. Αισθηματικά βρίσκετε τρόπο να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σκοπέλους.
Νέες γνωριμίες προβλέπονται για τους ελεύθερους γι αυτό μην αρνείστε προσκλήσεις και μη μένετε αδρανείς στο σαλόνι σας..
Κουνήστε το κεφάλι & το σώμα!!!

Υδροχόος
Το καλοκαίρι ήταν για σένα μια δυσκολη περίοδο…
Τώρα όμως.. η Αφροδίτη από το Λέοντα συμβάλει για μια αισθητή αποκατάσταση στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.
Αποφασίστε να γίνετε πιο πρακτικοί στα καθημερινά σας προβλήματα.
Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εσείς παραμένετε στην διάθεση μιας ονειροπόλησης, ενώ ο ρυθμός των γεγονότων γίνεται όλο και πιο νευρικός.
Μην είστε έτοιμοι να διακηρύξετε ότι το χρήμα δεν είναι το παν, μη χάνετε ευκαιρίες, μην αμελείτε εκκρεμότητες και μη ξεχνάτε το πορτοφόλι σας ανοικτό…
Κάντε τις σωστές επιλογές σε φίλους & συνεργάτες και κάντε cut σε όλα τα βαμπίρ!!

Ιχθύες
Ο Αύγουστος φεύγει & ΕΣΥ ακόμη πάνω από το χυμένο γάλα…
Τι περιμένεις…
Προχωρά!
Είναι αλήθεια πως αρχίζει μια νέα μεγάλη περίοδος για τη ζωής σας, όπου η εργασία σας θα έχει την πιο μεγάλη σημασία από κάθε τι άλλο.
Η απόδοσή σας θα καθορίσει την μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις, ενώ ο Δίας στον Ταύρο συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την δημοτικότητα, την ευελιξία σας καθώς και Νέα πρόσωπα θα παίξουν ρόλο σε θέματα καρδιάς!!

 

 

 


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…