Ζώδια & Τάσεις για το πρώτο 15νθημερο του Οκτωβρίου

ΖΩΔΙΑ

 

Κριός
Ο Ερμής στον Ζυγό… σε αντίθεση με το ζώδιο σας, ένας παράγοντας αυξημένου άγχους.
Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει το σαββατοκύριακο…
Αυτή η όψη μπορεί να δείξει ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι…
Ερωτικά εντάσεις φέρνουν ταραχές & ρίξεις!

Ταύρος
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 είναι η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας. Αλλαγές & διεκπεραίωση διαφόρων καταστάσεων… ξεκινούν με διπλωματία! Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να συστηματοποιήσετε καλύτερα την εργασία σας. Δείτε επίσης πιο προσεκτικά τη διατροφή σας, ξεκινήστε άσκηση και μην παραλείψετε ένα τσεκάπ. Σάββατο και Κυριακή είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα.. Προσοχή σε δοσοληψίες με φίλους & συντρόφους Ένταση!

Δίδυμοι
Την Πέμπτη 05/10 ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Η θέση αυτή του Ερμή για το δικό σας ζώδιο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τα σχέδια σας το επόμενο διάστημα. Υποστηρικτικός θα είναι ο Ερμής και για τα νέα σας σχέδια. Το σαββατοκύριακο αρχίζει να γίνεται πιο έντονη η επιρροή του τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα και μπορεί να αντιμετωπίσετε χειριστικές συμπεριφορές… Ένα πρόσωπο σας υπονομεύει από τον χώρο εργασίας. Νέα γνωριμία φέρνει αναπάντεχη χαρά!

Καρκίνος
Η περίοδος αυτή είναι λίγο πιο μοναχική για σας. Ένας εσωτερικός φωτισμός έρχεται να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας… Αυτό δε σημαίνει ότι θα μονάσετε φυσικά.. και εννοείται ότι θα βλέπετε φίλους και άτομα που επιθυμείτε να δείτε, αλλά η γενικότερη στάση θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, είτε είναι του συντρόφου σας, κάποιου ατόμου από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ενός φιλικού προσώπου. Προσοχή στην υγεία σας & τα ψυχικά σας αποθέματα μετά Της 10/10! Η Ερωτική Ζωή σας περνάει κρίση για να ξεκαθαρίσει!

Λέων
Προωθήσετε τα σχέδια σας ασχοληθείτε με σπουδές ή μετεκπαίδευση,
Μάθετε κάτι Εναλλακτικό… για να διδάξετε εσείς αυτά που ξέρετε σε άλλους να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τη δουλειά σας, να τη διαφημίσετε, να κάνετε πιο ελκυστικό μάρκετινγκ. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή μεταφορικού μέσου ή μια αγορά νέου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες. Το ίδιο και για ακίνητα! Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση το σαββατοκύριακο. Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ψυχραιμία! Στην ερωτική Ζωή σας κάτι συμβαίνει που σας βάζει σε προβληματισμό…

Παρθένος
Από την Πέμπτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό & εγκαταλείπει το Ζώδιο σας. Μπαίνοντας σε μια θέση στο Ζυγό που θα την διατηρήσει μέχρι τις 22/10. Αυτό πρακτικά για σας σημαίνει ότι θα περιδιαβαίνει τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιό σας, αλλά και των πρακτικών επαγγελματικών θεμάτων σας. Ακόμη, είναι μια περίοδος για να ενδιαφερθείτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Καθώς και να αλλάξετε γειτονιά η σπίτι!
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. έρχονται κάποια ευτράπελα που χρειάζονται σωστή Διαχείριση! Οι σχέσεις σας περνούν μια κρίση καθώς υπάρχει αδυναμία συνεννόησης!

Ζυγός
Δυναμικά ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/10… και ξεκινά μια περίοδος θα είναι ανακουφιστική… και ιδιαίτερα βοηθητική σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Μην ξεχνάτε όμως να κρατήσετε πάντα μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια! Το σαββατοκύριακο δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες. Το διάστημα μετά Της 11/10 θέλει προσοχή στην ψυχική υγεία και στον τρόπο μετακίνησης!

Σκορπιός
Ο Ερμής παίρνει δυναμική θέση στον Ζυγό. Και σας βοηθά να τακτοποιήσετε παλιές υποθέσεις! Αξιοποιήστε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητά σας, ώστε να διαθέτετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας σε αυτή την περίοδο, ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει δύναμη και σας βοηθά και αποφύγετε την εμπλοκή σας σε περίεργες και παρασκηνιακές δράσεις. Το σαββατοκύριακο προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες, βοηθούς, υπαλλήλους, προϊσταμένους και γενικώς τους ανθρώπους που συνεργάζεστε! Εξαπατήσεις & άσχημη συμπεριφορά! Θέματα υγείας θέλουν διερεύνηση & Ερωτικά σε Εκτροχιασμό & ψευδαισθήσεις προσοχή!

Τοξότης
Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό στις 05/10 και σας προτρέπει να συνεργαστείτε περισσότερο με άλλους προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η θέση του Ερμή θα είναι πιο βοηθητική στην καθημερινότητα σας σε επίπεδο επικοινωνίας. Από το Σάββατο 07/10 μέχρι τη Δευτέρα 09/10 θα είμαστε κάτω από την επιρροή μιας «θυμωμένης» όψης, του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις..
Κοιτάξτε την Υγεία σας & προσοχή γενικότερα στην επικοινωνία με τον σύντροφό και την οικογένειά.

Αιγόκερως
Πολλά έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα και δεν ξέρετε από που να Αρχίσετε!
Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής στον Ζυγό αφορά κυρίως στα θέματα της καριέρας. Το διάστημα αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα για σας.
Προς το σαββατοκύριακο και μέχρι και τη Δευτέρα μπορεί να προκύψει μια συγκυρία στην οποία δεν έχετε έλεγχο κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανέναν. Ένα θέμα υγείας θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα. Χρειάζεται διάλυμα και προσοχή η ψυχοσωματική σας κατάσταση! Νέα πρόσωπα θα έρθουν στην Ζωή σας!

Υδροχόος
Ο Ερμής περνά στον φιλικό σε σας Ζυγό… κι αυτό είναι ένα θετικό νέο, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, σε θέματα μετακινήσεων, στο να έχετε καλύτερες ιδέες και εμπνεύσεις. Να προβληθεί η εργασία σας… είτε θέλετε να τις εφαρμόσετε στη δουλειά, στις σπουδές και γενικότερα στην καθημερινότητα σας! Με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10 αλλά επηρεάζει έντονα το σαββατοκύριακο, είναι μέρες που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας & στα νεύρα… θέματα υγείας χρειάζονται επανεξέταση! Τα Ερωτικά σας στα καλύτερα τους!

Ιχθύες
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας… καθώς η επιρροή του θα μας απασχολήσει μέχρι τις 22/10. Όπως και Όλους! Μέσα σ’ αυτό το διάστημα καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα 09/10, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αποφύγετε τις καταχωρήσεις & Ζήλειες ίντριγκες και ότι σαθρό! Η Ερωτική σας Ζωή περνάει κρίση! Χρειάζεται να αλλάξει η οπτική σας σε διάφορες πτυχές της Ζωής σας!

 


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…