Ζώδια & Τάσεις δεύτερου 15νθημερου Του Σεπτέμβρη

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Τόσο ψυχικά όσο και σωματικά αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο στραγγισμένος, ενώ είναι σκόπιμο να διαφυλάξεις την ισορροπία και την αρμονία σου δείχνοντας αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου! Η πορεία της τελευταίας εβδομάδας αναμένεται ικανοποιητική και με σημαντικές κατακτήσεις και επιτυχίες στα επαγγελματικά. Φλογέρες συνεργασίες & γνωριμίες φέρνει η Πανσέληνος στον Άξονα σας στο τέλος του μήνα έχε Ανοιχτά τα μάτια σου!

Ταύρος
Ο ενθουσιασμός και η διάθεση να ακολουθήσεις νέους δρόμους για την εκπλήρωση σχεδίων. είναι ατελείωτος. Αισθηματικές ικανοποιήσεις και άνοιγμα ενός νέου κύκλου στα ερωτικά προβλέπεται για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Η τελευταία εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν δουλειές ρουτίνας, αλλά και για να ανανεώσεις θέματα σπιτιού για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.
Εσύ παράλληλα ευνοείσαι και για κινήσεις όμως βελτίωσης της ψυχικής και συναισθηματικής σου κατάστασης! Με την πανσέληνο του Κριού 29/9 γίνονται πολλά. Αλλάζεις & τοποθεσία διαμονής & σχέση.!

Δίδυμοι
Από αύριο το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συμβάλει στην ψυχική σου ενδυνάμωση.
ενώ θετικές είναι οι προοπτικές για την εξέλιξη ζητημάτων ακίνητης περιουσίας ή οικονομικών της οικογένειας. Η Αφροδίτη από το Λέοντα, αλλά και ο Άρης από το Ζυγό, είναι βέβαιο ότι βελτιώνουν την ερωτική σου διάθεση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δεν λείπουν οι ευκαιρίες για έρωτα, γνωριμίες, φλερτ και … δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά! Η πανσέληνος στον Κριό 29/9 φέρνει τυχερά μηνύματα.& αναπάντεχες εξελίξεις σε μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, εξακολουθούν να προκαλούν ένταση. Είτε και να υπάρχουν οι λόγοι για να καβγαδίζεις με τους οικείους σου! Αναμένεται αυτή την εβδομάδα όμως τόνωση στα οικονομικά, έρχονται περισσότερα χρήματα στα χέρια σου και κάνεις αγορές που σχεδίαζες το τελευταίο διάστημα, αυτό αφορά κυρίως εσένα του 2ου δεκαημέρου, που έχεις μία ικανοποιητική εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα! Για σένα του 1ου δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι εξαιρετική για συναντήσεις, επαφές και αποφάσεις. χαρούμενα μηνύματα σε τονώνουν.
Ενώ το τέλος του Μήνα η πανσέληνος του Κριού σε βρίσκει να αλλάζεις εμφάνιση & Ένας νέος Άνεμος ερωτικός να σε ξαφνιάζει ευχάριστα!

Λέων
Μια περίοδο έτοιμη για ανανέωση! Παίρνεις πρωτοβουλίες για να κάνεις ένα γενικό ρεκτιφιέ στο στυλ σου, παίρνεις πρωτοβουλίες για να αναμορφώσεις την ζωή σου… και οι μέρες σου γεμίζουν με χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις , προτάσεις και δημιουργικά σχέδια!
Πιο ευεργετημένος βρίσκεσαι αυτές τις μέρες εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου, όπου αναζωογονείται η αισθηματική σου ζωή, ενώ «ντοπάρεται» και η αυτοπεποίθησή σου! Η Πανσέληνος στον Κριό σου ανοίγει το οικονομικό πεδίο αγοραπωλησίες ακινήτων & Όμορφες αλλαγές καθώς και ένα ταξίδι φέρνει καρδιοχτύπι!

Παρθένος
Συνειδητοποιείς ότι πολλά έχουν αλλάξει γύρω σου, μέσα σου, στις σχέσεις σου!
Κάποιες προσδοκίες σου αποδεικνύονται ως φρούδες ελπίδες. και απογοητεύεσαι από κάποιους ανθρώπους γιατί αναγνωρίζεις ότι δεν ήταν φερέγγυοι απέναντί σου! Άλλες στιγμές συνειδητοποιείς ότι άλλη εικόνα σου είχε δείξει ένας άνθρωπος.& γενικότερα υπάρχει μια πίκριλα Στον τομέα σχέσεις! Ίσως πρόκειται για κάποιο/α που γνώριζες και στην ουσία είτε άλλαξε, είτε απλά σε ξεγέλασε. Άφησε τα παλιά όμως. και προχωρά η πανσέληνος του Κριού 29/9 φέρνει πολλά Δώρα σε όσους τολμούν να αφήσουν το παρελθόν!

Ζυγός
Εκπλήρωση προσδοκιών, κατάκτηση επιθυμιών αλλά και για νέα σχέδια! Προετοιμαστείτε!
Τα φλερτ δεν λείπουν πιο ευεργετημένος στα αισθηματικά σου όμως θα σταθείς εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Κούραση, αναβλητικότητα, βαριεστημένη διάθεση και ατονία θα έχεις ως την Τετάρτη εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, δείξε περισσότερη προνοητικότητα σε μπερδεμένες εργασιακές υποθέσεις, στην φυσική σου κατάσταση, αλλά και στην φροντίδα της υγείας η ενός ανθρώπου! Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά από το Σάββατο σε βρίσκει έτοιμο να γυρίσεις μία νέα σελίδα. Το γεμάτο φεγγάρι του Κριού 29/9 ταράζει την εξέλιξη σου ευχάριστα οικονομικά επαγγελματικά ερωτικά!

Σκορπιός
Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, δέχεσαι προτάσεις και στήνεις σχέδια στο τραπέζι, διαθέτοντας την επιμονή και την μεθοδικότητα να τα πετύχεις! Εμπόδια και προκλήσεις δεν δέχεσαι εσύ που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου, ανάκτησε τις δυνάμεις σου θα τις χρειαστείς κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου! Έρχονται εκλείψεις! Επαγγελματική ανάδειξη, ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα ή και προεργασία για επαγγελματικά ζητήματα που θα σε ανεβάσουν λίγο αργότερα μετά Την πανσέληνος στο τέλος του μήνα.
Αυτές είναι οι τάσεις για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν κάποιες αλλαγές για να ανοίξει ο δρόμος σε οικονομικό επίπεδο & Σχέσεις!

Τοξότης
Οι εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού , της οικογένειας ή και της δουλειάς σε κάνουν να αισθάνεσαι αδύναμος, ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη! Μία σημαντική ικανοποίηση επιβράβευση οικονομική αναμένεται να έχεις Πέμπτη – Παρασκευή εσύ που είσαι γεννημένος 19-21/12. Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου ειδήσεις για δουλειά θα στεφθούν με επιτυχία. Η πανσέληνος στον Κριό ανοίγει έναν όμορφο κύκλο Τακτοποίησης σε οικονομικά σχέσεις υγεία!

Αιγόκερως
Η ενέργεια είναι δοσμένη στην καριέρα, στους στόχους και στις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο ψηλά ή και να πετύχεις όλα όσα οραματίζεσαι για το αύριο!
Προβλήματα σε μεταφορικό μέσο, μυστικά, ψέματα, θολούρα και συγχύσεις στις επικοινωνίες είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη
για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ερωτικά γυρίζεις σελίδα. Το τέλος του μήνα αρχές Οκτώβρη τακτοποίηση έπεται σε πολλούς τομείς Ζωής σας!

Υδροχόος
Οι σχέσεις σου πραγματικά αναθερμαίνονται αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι ικανοποιητική για φλερτ, ξεκίνημα σχέσεις ή και για ένα ψυχαγωγικό ταξίδι! Οικονομικά επαγγελματικά ερωτικά ευνοούνται ακόμη περισσότερο τέλος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη! Εσύ που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου παίρνεις κάποιες αποφάσεις για την διαχείριση των οικονομικών, οι αποφάσεις αυτές θα σε βοηθήσουν να συγκροτήσεις καλύτερα αυτό τον «ευάλωτο» τομέα της ζωής σου! Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, ως την Τετάρτη είσαι σε στασιμότητα και νιώθεις αβεβαιότητα συναισθηματική αλλά και οικονομική, η οποία και λύνεται σταδιακά ως την Παρασκευή. Με το τέλος του μήνα να σε βρίσκει νικητή & ξεκάθαρο για τα επόμενα βήματα σου!

Ιχθύες
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, διεγείρει τόσο τις συγκινήσεις σου όσο και την καλπάζουσα φαντασία σου! Είσαι όμως αρκετά επιρρεπής σε λάθη, σε παρανοήσεις, αμέλειες, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο! Η συμβουλή ενός φίλου ή ακόμα και η πρότασή του θα σταθεί πολύτιμη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19/3 όπου το τέλος της εβδομάδας προσφέρει την ευκαιρία ενδυνάμωσης και εκπλήρωσης ενός σχεδίου μέσω στήριξης που θα λάβεις! . Χρήματα που σου οφείλουν από την δουλειά ή κάποια «εξτραδάκια» στα οικονομικά σου αναμένονται για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο! Το τέλος του μήνα σε βρίσκει Με μια Νέα πικάντικη γνωριμία & Αλλαγές εμφανισιακά!

 


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…