Ζώδια για το επόμενο δεκαπενθήμερο από την Αγγελική Νικά

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Σου δίνονται οι ευκαιρίες βελτίωσης της εργασίας σου και τόνωσης του εισοδήματός σου, ενώ η Αφροδίτη από το Λέοντα σε ορθή φορά φροντίζει να σε κάνει να νιώθεις ακόμα καλοκαιράκι στα αισθηματικά!
Κόντρες και διαξιφισμοί με ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και η αιτία ;;; Το άγχος και η πίεση εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων.

Ταύρος
Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου και σε βοηθά την κατάλληλη στιγμή να κάνεις πράξη αυτό που πραγματικά επιθυμείς!
Ευκαιρία για μία επανασύνδεση ή για την εκπλήρωση μίας παλιάς επιθυμίας.
Αρκετή κούραση και στρες για ζητήματα που αφορούν την εργασία, η μετάβαση προς τη νέα εποχή είναι απότομη, ζόρικη και πιεστική.

Δίδυμοι
Ζητήματα, προχωρούν υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο, την έδρα, ή μία προσωπική υπόθεση που σε ταλαιπωρούσε!
Οι κοντινές μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου δίνουν χαρά!
Η ερωτική ζωή αρχίζει να είναι πιο πιπεράτη!
Στα επαγγελματικά σου βιώνεις κάποιες προκλήσεις ή αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί αρκετά και είναι πεσμένη η δημιουργικότητά σου!

Καρκίνος
Προτάσεις ειδήσεις και γνωριμίες αποτελούν την δική σου τυχερή στιγμή για αυτή την σεζόν
Είσαι αγαπητός στους ανθρώπους γύρω σου όπου επιζητούν διαρκώς την παρέα σου.
Στα οικονομικά αναμένονται κάποια έσοδα που θα σε ικανοποιήσουν!
Σε χαρακτηρίζει πολλές φορές η κυκλοθυμία γιατί προκαλούνται μερικά στραβάδια στις επικοινωνίες σου, ενώ υπάρχουν και κάποια οικογενειακά ζητήματα που σου δημιουργούν εκνευρισμό.. προσοχή σε λόγια & μηνύματα!!

Λέων
Ανοίγουν πολύ καλές προοπτικές για την άνοδο και βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου!
Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και πλέον αναγνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και σου αξίζει!
Οι ευκαιρίες για διασκέδαση και έρωτα δεν λείπουν!
Κάποιες ειδήσεις που αφορούν οικονομικά ή χρεωστικά υπόλοιπα θα σε εκνευρίσουν…

Παρθένος
Περίοδος των γενεθλίων σου και αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να αναζητήσεις νέες προοπτικές αλλά και για να κάνεις ουσιαστικά βήματα προσωπικής επέκτασης.
Ευνοούνται σπουδές, ταξίδια, επαφές με εξωτερικό.
Αρκετά έξοδα προκύπτουν αυτή την περίοδο και είναι έντονη η ανασφάλειά σου!
Στα αισθηματικά προσπαθείς να δεις τις καταστάσεις ώριμα και ρεαλιστικά!

Ζυγός
Κλείνεις εκκρεμότητες αλλά και ολοκληρώνεις κάποιες διαδικασίες που είχαν μείνει στην μέση και αφορούσαν χρεωστικά υπόλοιπα, πωλήσεις, ή μισθώσεις! Οι προτάσεις φίλων είναι δελεαστικές για να συνεχίσεις να περνάς καλοκαιρινές στιγμές! Εκνευρίζεσαι εύκολα και με το κάθε τ…
Βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις ή έχεις κουραστεί τόσο πολύ που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου! Εύκολα μπορεί να δώσεις την λάθος εντύπωση στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι!

Σκορπιός
Τόνωση της συντροφικότητας και … απόκτηση φήμης, ή και αγάπης από το κοινωνικό περιβάλλον …
Θέλεις κι άλλα;
Σίγουρα είναι η εβδομάδα σου Σκορπιέ μου και μπορείς να αποκαταστήσεις τα «κενά» σου αλλά και να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου, τον εαυτό σου και να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Έντονη κούραση και στρες στα επαγγελματικά, προσπαθείς για το καλύτερο!!

Τοξότης
Έρχονται πολύ όμορφες μέρες, όπου μπορείς άνετα να κάνεις τα βήματα για την εύρεση εργασίας, για την συζήτηση ενός επαγγελματικού αιτήματος που σκεφτόσουν εδώ και καιρό! Στα ερωτικά εξερευνάς μία νέα περιπέτεια και … φλερτάρεις
Κούραση και απογοήτευση ψυχολογική, εξαιτίας των γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου!!

Αιγόκερως
Αισιόδοξες μέρες με τις προοπτικές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν νέο έρωτα, για μια ικανοποίηση από παιδί (ή για τεκνοποίηση) αλλά και για περισσότερες στιγμές χαράς και ανεμελιάς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Κάποια έξτρα χρήματα που έρχονται στα χέρια σου σε ανεβάζουν πολύ!
Ένταση για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο !

Υδροχόος
Πολύ καλύτερα τα ψυχολογικά σου βαδίζουν κάνεις πράγματα που σε βοηθούν να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζεσαι!
Εύνοια δέχεσαι για θέματα ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας, βελτίωση οικονομικών σπιτιού, χαρά μέσα στην οικογένεια και τόνωση της συντροφικότητας.
Αρκετές στιγμές μπερδεύεσαι και διχάζεσαι για το τι είναι σωστό και πρέπει να γίνει προκειμένου να έχεις ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον στα οικονομικά!

Ιχθύες
Εβδομάδα μετακινήσεων, επαφών, συναντήσεων, χαρούμενων νέων αλλά και τυχερών προτάσεων που θα σε ανεβάσουν πολύ! Πιθανή επαφή, επικοινωνία ή συνάντηση με αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος! Ευνοούνται και ενασχολήσεις για την φροντίδα φυσικής κατάστασης.
Νιώθεις ότι δεν πατάς γερά στα πόδια σου στα οικονομικά είτε υπάρχουν προκλήσεις!!

 

 

 

 

 


…από την Αγγελική Νίκα
Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…