Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 15/1/2023

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Αυτή η χρονιά θα σε ανταμείψει αν εργαστείς με Ισσοροποια και θετικές δηλώσεις & αυτογνωσία! Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στα εργασιακά, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Φρόντισεναείσαιεπιμελήςμετοπρόγραμμα σου έτσι ώστε να αποφύγεις καθυστερήσεις. Βρείτε τη χρυσή τομή με τον αγαπημένο σου και ικανοποιήστε τις διαφορετικές σας ανάγκες εξίσου. Εάν είσαι μόνη, από το τέλος της εβδομάδας και μετά μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις! Κάποιες σχέσεις θα περάσουν κρίση σε οικογένεια και επαγγελματικά μείνε στην Ροή… Κάθε τι γίνεται για καλό.

Ταύρος

Νέα χρονιά Νέοι κύκλοι ανοίγουν γεμάτοι αλλαγές. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου δεν είναι στα καλύτερα της. Πιθανά να φταίει το ότι είσαι μόνη /ος σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Πάρε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σ’ αυτούς τους χώρους θα γνωρίσεις και τον μεγάλο έρωτα. Η εβδομάδα έχει τις ευκαιρίες της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με τον σύντροφο σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Κάτι καλό έρχεται σε εργασιακά ψαξτο μην αδρανείς!

∆ίδυμοι

Χαράς ευαγγέλια οι μέρες αυτές για εσάς!! Με ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η βδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να κάνεις κάποιες αλλαγές αλλά δε σου έβγαιναν με τίποτα. Κάποια κληρονομικά έρχονται μπροστά σας για να μπούνε σε τάξη! Ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και ένα ένα να μπαίνουν σε σειρά. Μην δεσμεύεσαι και μην δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις.. Θετικές μέρες για αλλαγή…για περιποίηση μαλλιών προσώπου ξεκίνημα διατροφής 12 & 13 του μήνα!

Καρκίνος

Αγαπημένο μου πλάσμα. Η θέση του Ερμή, αν και ανάδρομος…λειτουργεί βοηθητικά για εσένα…για τις συζητήσεις των επαγγελματικών σου & των αισθηματικών σου.. κι έτσι μπορείς ευκολότερα να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου. Και αυτά που Θες να δηλώσεις Στον/Στην σύντροφό Σου!! Μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Κάτι αλλάζει στα ερωτικά σου μείνε ανοιχτή/ος να λάβεις!!!

Λέων

Μια χαρά θα κυλήσει αυτό το διάστημα αν και ΕΣΥ κάνεις λίγο καλμινγκ! Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων… Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτό το διάστημα.. μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Πρόσεξε να μην υποσχεθείς και δεσμευτείς σε κατα- στάσεις που είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις σου στα εργασιακά. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειες σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφο σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης προς το τέλος της εβδομάδας που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν! Αλλαγές & μετακινήσεις ευχάριστες θα έχετε αυτές τις μέρες!!

Παρθένος

Τύχη & εύνοια σε καριέρα & χρήματα! Νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα φέρεις στα μέτρα σου, βοήθεια μεγάλη από συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου για να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη/ος. Προσοχή στην μετακίνηση και στην βιασύνη… Χαλαρώστε! Αν και κουρασμένη/ος έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφεια σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Τυχερές μέρες για αγορά συσκευών η αυτοκίνητο μηχανή 11 & 16/1

Ζυγός

Κάποια θέματα υγείας να προσέξετε αυτόν τον καιρό… Ένα τσεκ απ’…θα ήταν μια καλή ιδέα… Θέματα από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο προς λύση.. Οικονομικά & περιουσιακά… Ευνοϊκή περίοδος για αλλαγές στον χώρο Σας αλλά και στον τρόπο που λειτουργεί έως τώρα η νοητική σας & λεκτική σας προσέγγιση προς τους άλλους & το σύντροφό!

Σκορπιός

Αφήστε πλέον την Ροή της Ζωής βάζοντας υψηλούς στόχους να σας ανταμείψει… Βγείτε από τον φόβο & αφήστε το παρελθόν!!! Συνάντηση με παλιούς φί

λους και ένας έρωτας έρχεται από τα παλιά.. Μην βιάζεστε… ∆είτε τι ακριβώς θέλει..!!

Τοξότης

Τα οικονομικά Σας & επαγγελματικά Σας θα σας απα- σχολήσουν αυτό το διάστημα… Αλλαγές και μετακινήσεις ευχάριστες προσεχώς έρχονται… Αλλαγές στον εργασιακό χώρο.. Και στο σπίτι Σας. Θέματα υγείας θα χρειαστούν επανεξέταση!!

Αιγόκερως

Βγαίνετε σιγά σιγά από τον λήθαργο των τελευταίων ετών… Ο έρωτας θα γίνει προταγωνηστης στην Ζωή σας πλέον!! Κάποιοι χωρίζουν… Αλλάζετε εργασία και κύκλο σχέσεών γενικότερα.. Μια Αναγγενησης ξεκινά για εσάς!!!

Υδροχόος

Ομορφαίνει η Ζωή σας αυτές οι μέρες καθαρουν το παρελθόν και κάθε είδους πληγή που ακόμα έμενε ανοιχτή σε σχέσεις… Σε υγεία και προγονικά δεδομένα… Η υγεία σας χρειάζεται λίγη προσοχή ειδικά στον σκελετό Σας και τα πόδια… Ξεκινά τώρα ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με γιόγκα διαλογισμό καλή διατροφή!!!

Ιχθύες

Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το τι θέλετε να κάνετε πλέον στην Ζωή σας… Στην σχέση σας… Στα επαγγελματικά… σας… Χρειάζεται να δείτε βαθειά μέσα σας αυτό το διάστημα Φίλοι ψαράκια μου… Σε λίγο καιρό θα αρχίσει μεγάλη αλλαγή για εσάς… Μίας και μπαίνει ο Κρόνος σε Εσάς… Αυτό θα φέρει Τεράστια πνευματική αφύπνιση συνείδησης!!! Ξεκινά τώρα τις Αλλαγές!!

 

 

Από την Αγγελική Νίκα

Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *