Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 29/01/2023

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Νέα ανοίγματα σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνει η Νέα Σελήνη που έγινε Στον Υδροχόο σε εσάς Φίλοι μου ..Νέες ιδέες, νέοι στόχοι, νέες συνεργασίες, αξιόλογες προοπτικές, πολλή δουλειά… αλλά και κούραση.. γύρω στην πανσέληνο αρχές του Φλεβάρη δείτε θέματα που αφορούν σχέσεις & υγεία… χρειάζονται tsek up!!!

Ταύρος

Ανεβαίνει η διάθεση σας & Λάμπει η Προσωπικότητα σας!! Καινούργιες γνωριμίες φέρνουν ανανέωση στη ζωή σας, αλλαγές πολλές & Νέα πρότζεκτ στην πορείας της καριέρα σας… Η Πανσέληνος του Φλεβάρη θα σας ετοιμάσει μια έκπληξη για κάτι που περιμένατε από καιρό να προχωρήσει…

∆ίδυμοι

Αυτό το διάστημα Φίλοι μου ∆ιεκπεραιώνετε οικονομικές εκκρεμότητες, & νέα σχέδια, εποικοδομητικές συζητήσεις και δράσεις… Προσοχή χρειάζεται το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο μην μπείτε σε μια περίπλοκη υπόθεση σε θέματα σχέσεων & οικογένεια κληρονομιά και ακίνητα…

Καρκίνος

Θέματα με τον την σύντροφό θα βγουν αυτή την περίοδο μπροστά Σας για να λυθούν… Ανταγωνισμοί στο περιβάλλον εργασίας.. και αντιπαραθέσεις στο προσκήνιο φέρνει ο Φλεβάρης σε εσάς… Μείνετε ήρεμοι κοιτάξτε την ψυχική υγεία Σας!!

Λέων

Ήρθε η στιγμή κάποια Όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα… Επαγγελματικές ευκαιρίες με προοπτικές και πολλή δουλειά, αναθεωρήσεις συνεργασιών… αλλά και μια Νέα Σχέση Γάμος η Απόγονος φέρνει ο Φλεβάρης σε εσάς Φίλοι μου!!

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για την Ζωή σας σε θέματα σχέσεων..& μετακινήσεις Σχέσεις πάθους και έξαψης, ανατροπές, και νέες δραστηριότητες στη δουλειά… Ποιος επιστρέφει στην Ζωή σας ξανά τον Νέο Μήνα? Τι να θέλει άραγε? Μήπως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί? Λέω…?

Ζυγός

Χαλαρώστε… όσο μπορείτε γιατί Οι μέρες που έρχονται θα σας απασχολήσουν Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας.. Αλλά και θέματα υγείας που έρχονται στο προσκήνιο… Πάρτε χρόνο με τον Εαυτό Σας… ∆είτε που εσείς έχετε καταπίεση Την ροή των γεγονότων στην Ζωή σας.. Αφήστε επιτέλους το παρελθόν..!!

Σκορπιός

Υπέροχα Νέα για εσάς Φίλοι μου… Ερωτικές και επαγγελματικές γνωριμίες, νέα σχέδια σε εφαρμογή οικονομικά σε άνθιση. Ο Φλεβάρης θα σε ανταμείψει για την θεραπεία & την ενέργεια που έχεις αλλάξει σε σχέση με εσένα & τους άλλους… Η Αυτοβελτιωση πάντα φέρνει ∆ώρα!!!

Τοξότης

Έρχονται πολλές αλλαγές σε Εσάς Φίλοι μου… Αξιόλογες προτάσεις και συνεργασίες επιφέρουν περισσότερα έσοδα… Χρειάζεται σωστή διαχείριση στον οικονομικό σας τομέα αλλά & στην επικοινωνία με τον την σύντροφό & συνεργάτες… Ο Φλεβάρης σας ετοιμάζει πολλές μετακινήσεις ευχάριστες…!!

Αιγόκερως

Ήρθε η στιγμή να βγείτε από τον Λήθαργο στα ερωτικά σας & στα κοινωνικά δίκτυα ∆ραστηρι- οποιείστε με αυτοπεποίθηση για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία…. Ο Φλεβάρης υπόσχεται πολλά σε όσους από εσάς πάρετε απο- φάσεις να αλλάξετε τον τρόπο που μέχρι τώρα βλέπετε την Ζωή και κάθε τομέα της..

Υδροχόος

Aγαπημένα μας Υδροχοακια. Ο γενέθλιος Μηνάς Μας ξεκινά χρόνια Μας πολλά μαγικά γεμάτα Χαρές Πλουτοι Αγάπη ομορφιά… Τρέχατε ποδαράκια μου… Αυτές τις μέρες ∆ιεκπεραιώνετε εκκρεμότητες με πολλή δουλειά και άγχος…cool please..! Όμως ..ο Φλεβάρης φέρνει πολλές χαρές & δώρα μπροστά Σας σε κάθε τομέα Ζωής Σας!! Το Αξίζετε!!

Ιχθύες

Κάτι ψήνεται στον ερωτικό τομέα για εσάς τους απογοητευμένους μοναχικούς του ζωδιακού… Προσοχή χρειάζεται η διαχείριση των λέξεων & των συνεσθηματων σας αυτό το διάστημα… φίλοι μου! Νέοι στόχοι και συνευρέσεις ερωτικές και επαγγελματικές… Θα παίξουν έντονα Αυτό το διάστημα…

 

Από την Αγγελική Νίκα

Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *