Ζώδια & Τάσεις για το Δεκαπενθήμερο από 12/02/2023

ΖΩΔΙΑ

Μήνας Έρωτα ο Φλεβάρης φίλοι μου. Πάντα ο έρωτας ομορφαίνει την Ζωή Μας

Κριός

Είστε σε ένταση αυτό το διάστημα… γίνονται αλλαγές… Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο σε προβληματίζουν. .. ∆είξε ανοχή, ιδίως γύρω στις 22/1 και μην πιάνεσαι από κουβέντες που μπορεί να ειπώθηκαν σε στιγμές αδυναμίας. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τη γοητεία σου και τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά… Προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής!

Ταύρος

Αυτές οι μέρες καθαρουν πολλά σε πολλά σημεία της Ζωής σου.. Ο Ερμής σου δίνει καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο λόγο… στην θέση που έχει μετακινηθεί… Εξαίρεση αποτελεί η δύσκολη για σένα μέρα της Πανσέληνου του μήνα στις 5/2. Οικογενειακές υποχρεώσεις συγκρούονται με επαγγελματικές απαιτήσεις και εσύ νιώθεις πως είσαι στη μέση και πιέζεσαι και από τα δύο… Χαλάρωσε κάνοντας μια όμορφη εκδρομή & γέμισε μπαταρίες!!

∆ίδυμοι

Ξεκαθάρισμα συμβαίνει.. Το σύμπαν σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και δυναμισμό που χρειάζεται για να προχωρήσεις μπροστά… Από τις 11/2 με την ευνοϊκή θέση του Ερμή στον Υδροχόο μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι σκέψεις μετουσιώνονται σε πράξεις πιο εύκολα και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της εργασίας σου δίνει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα.. κάνε Νέα Αρχή!!

Καρκίνος

Βγείτε από την στασιμότητα… Οι ευκαιρίες να συνεννοηθείς και να επικοινωνήσεις σε βάθος με σύντροφο και συνεργάτες πολλαπλασιάζονται… αυτό το διάστημα.. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στους συμβατούς με το ζώδιό σου Ιχθύες, φέρνει στιγμές χαράς, αρμονίας και αγάπης στη ζωή σου. Ιδιαίτερη μέρα είναι για σένα η 15/2. Ο ρομαντισμός επιστρέφει και νιώθεις ευγνωμοσύνη.. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε ιντριγκάρει..

Λέων

Γιατί έχεις προσκολήθει σε καταστάσεις του παρελθόντος καλό μου Λιοντάρι? Μήπως πιστεύεις ότι έχεις δώσει πολλά και έχεις πάρει λίγα? Αυτή την περίοδο…τα πάντα θα τακτοποιηθουν…ιδίως μετά τις 11/2 κάνε προτεραιότητα τη σωστή επικοινωνία με τους άλλους… ∆υνατότητα θα σου δώσει η δύσκολη Πανσέληνος στις 5/2 που θα βγάλει στη φόρα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.. Ώρα να κλείσετε κεφάλαια που δεν εξυπηρετούν εξελίξεις σε κάθε τομέα!!

Παρθένος

Τα επαγγέλματικα σου ανθίζουν μετά Της 10/2.. Η πίεση δεν παύει να είναι μεγάλη και οι υποχρεώσεις πολλές… Χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου και ανοχή σε συγκρούσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Γαλήνη στην κουραστική καθημερινότητα αποτελεί η συντροφική σου σχέση… Αυτή τη περίοδο σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές. Προσοχή στις 13/2 κάποιες εντάσεις είναι πιθανές..με συνεργάτες & τον την σύντροφό!!!

Ζυγός

Εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας σε κάνουν έξαλλο/η… Cool please ! ∆εν μπορείς να είσαι πάντα αρεστή σε όλους και κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις ξεκάθαρα θέση σε μια διαφωνία μεταξύ άλλων… Kαι όρια!! Ωστόσο, από τις 11/2 κι έπειτα, η δημιουργική σου διάθεση αυξάνεται… Πολλές επαφές και γνωριμίες συνηγορούν στο να περάσεις ευχάριστες στιγμές…Κοίτα λίγο πε- ρισσότερο μέσα σου και χάρισε ∆ώρα στον εαυτό σου!!

Σκορπιός

Πολύ τρέξιμο & ανησυχίες σου φέρνει το φεγ- γάρι αυτό με της 5/2 στον Λέοντα… Ερωτικά βρίσκεται λύση σε κάποια παλιά θέματα με τον την σύντροφό… Όμως.. Εκκρεμότητες που προϋπήρχαν έχουν επανέλθει στο προσκήνιο….σε κληρονομικά & θέματα νόμου!! Ομως τώρα μπορείς να βρεις την ενέργεια να τα αντιμετωπίσεις… Είναι σημαντικό να τιθασεύσεις την τάση σου να εμπλέκεσαι σε συγκρούσεις θέλοντας να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων… Βγες τώρα από αυτό.. Σε πάει πίσω…

Τοξότης

Γιατί Τόση ένταση? Ξέρω… Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σε έχει κουράσει… Νιώθεις πως οι συγκρούσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας.. Πρόσεξε λίγο όμως περισσότερο γύρω στις 11/2. Το κλίμα στην οικογένεια μπορεί να βελτιωθεί αλλά απαιτεί την ουσιαστική παρουσία σου εκεί, όχι μόνο τη φυσική… αλλά γενικότερα.. ∆ώσε λίγο χαρά σε εσένα & τους γύρω σου!!!

Αιγόκερως

Η μετακίνησή του Ερμή στον Υδροχόο μετά Της 11/2 μετατοπίζει την επικοινωνία σε οικονομικά ζητήματα και εφιστά την προσοχή σου… Προσοχή στην συμπεριφορά σας!! Ιδίως γύρω από την Πανσέληνο μετά Της 13/2 ανατροπές και αλλαγές μπορεί να σε αναστατώσουν… Θέματα υγείας έρχονται μπροστά Σας χρειάζεται διερεύνηση…

Υδροχόος

Μήνας γενεθλίων Μας & η οικονομική ανάπτυ- ξη Μας καλά προχωρά… Το ίδιο και οι νέες γνωριμίες!! Κρατησε μυστικά όλα τα βήματα σου.. και έτσι θα κάνεις ακόμη και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα… ∆ιότι… Η διαδικασία αυτή σε βοηθά στο να κάνεις ένα εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα τακτοποιώντας το μυαλό σου… Και μένοντας Ασφαλής από τα στόματα των άλλων… Ερωτικά σκίζεις!!!

Ιχθύες

Αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ιδιαίτερα γύρω στις 15/2 που συναντά και τον Ποσειδώνα, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να οραματιστεί…. Ποιος σε πιάνει ψαράκι.. Η φαντασία σου είναι μεγάλη και οι σκέψεις σου κρυφές από τις 12/2 κι έπειτα… Όμως ένα εσωτερικό άγχος σε αναστατώνει μετά την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 5/2… Τακτοποίησε εκκρεμότητες με φίλους & συνεργάτες… Νέες γνωριμίες μέχρι την Νέα Σελήνη έρχονται…

 

Από την Αγγελική Νίκα

Ψυχοενεργιακή Θεραπεύτρια και Μελλοντολόγο

e-mail: nika.angela15@gmail.com

 

Μοιραστείτε το…